Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 9 november 2018

Gemeente Mol: Oudste inwoner ooit Mathilde Cuyvers rustig ingeslapen

Oudste inwoner ooit Mathilde Cuyvers rustig ingeslapen

Onze oudste inwoner ooit, Mathilde Cuyvers, is gisteren rustig ingeslapen in het bijzijn van haar familie. We voelen ons vereerd dat deze lieve dame meer dan 25 jaar in ons woonzorgcentrum verbleef en dat we samen haar 107de verjaardag mochten vieren met meer dan tweehonderd kaartjes en honderd zangers. De familie benadrukte dat ze hier enorm blij mee was en bedankt iedereen voor het insturen van een kaartje. We wensen de familie veel sterkte toe.

Lees verder

Nieuwe campagne 'Leuk shoppen, peukje droppen' bant peuken uit winkelstraten

Met de slogan 'Leuk shoppen, peukje droppen' maken we samen met de handelaars in het Centrum duidelijk dat peuken niet op de grond horen. Nieuwe peukenzuilen zorgen voor een aanvulling op de vuilnisbakken waar nodig. Bij de deelnemende handelaars haal je bovendien een pocket asbakje waar je peuken in kan bewaren. Samen gaan we voor een peukenvrij Centrum!

Lees verder

Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter, haal nu gratis bedankstickers!

De campagne 'Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter' die loopt van 19 tot en met 23 november vraagt respect voor de mensen die dagelijks in de weer zijn met het huishoudelijke afval. Wil jij jouw afvalophaler bedanken? Kleef dan een sticker op je afvalzak of –bak. Verdient jouw recyclageparkwachter een pluim? Schrijf dan een welgemeende dankjewel op een bedankkaartje. Zowel de stickers als de bedankkaartjes kan je gratis afhalen in de bibliotheek of aan de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Je kan stickers en kaartjes ook aanvragen via de afvalinfolijn 014 56 27 75 of via afvalbeheer@iok.be.

Lees verder

Edmond Van Hoofstraat op donderdag 15 november afgesloten door werken

Op donderdag 15 november is de Edmond Van Hoofstraat, gedeelte tussen Schansstraat en Graaf de Broquevillestraat, tussen 9 en 17 uur afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Een aannemer haalt er ter hoogte van huisnummer 19 materialen van het dak. Hiervoor wordt een mobiele bouwkraan ingezet die de rijbaan volledig inneemt. Aan de overzijde van de bouwwerf geldt voor vier parkeerplaatsen ook een parkeerverbod. De aannemer brengt de bewoners tijdig op de hoogte van de verkeersmaatregelen. Een omleiding is voorzien via Schansstraat - Vennestraat – Martelarenstraat – Markt en Graaf de Broquevillestraat.

Lees verder