Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 29 november 2018

Gemeente Mol: OCMW zoekt hoofd seniorenplus

OCMW zoekt hoofd seniorenplus

Het OCMW zoekt een voltijds hoofd seniorenplus, in statutair dienstverband, niveau B4-B5 met een contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met woensdag 12 december 2018. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Heb jij een hart voor katten? Meld je als vrijwillige zwerfkattenvanger

De vzw Poezencentrale Mol zoekt vrijwilligers die hen willen helpen bij de opvolging van zwerfkatten. Telkens een inwoner melding maakt van zwerfkatten, beslist de Poezencentrale over de beste aanpak. Mogelijk worden de katten gevangen om ze daarna te castreren of te steriliseren. Interesse? Contacteer de Poezencentrale via 0475 786445 of info@poezencentrale.org.

Lees verder

Win een kruiwagen vol marktproducten op dinsdag 4, 11 en 18 december

Wie op 4, 11 en 18 december tussen 8 en 10.45 uur z'n inkopen doet op de dinsdagmarkt maakt kans om een kruiwagen vol marktproducten te winnen. De marktcommissie en het gemeentebestuur hopen met de eindejaarsactie 'Met de kruiwagen op de markt' nog meer bezoekers en vooral kopers naar de markt te lokken.

Lees verder

Wie verdient volgens jou de Molse Cultuurprijs 2019? Dien nu jouw kandidaat in!

Begin 2019 reiken de Cultuurraad en het gemeentebestuur opnieuw de Molse Cultuurprijs uit ter waarde van 500 euro. Welke activiteit, persoon of groep/vereniging komt volgens jou hiervoor in aanmerking? Dien je kandidatuur in vóór 31 december 2018 via het e-formulier op www.gemeentemol.be of bij een van onze balies.

Lees verder