Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 29 november 2018

Gemeente Mol: Inwoners Achterbos denken constructief na over toekomst kerkgebouw

Inwoners Achterbos denken constructief na over toekomst kerkgebouw

Een vijftigtal inwoners van Achterbos verzamelde woensdagavond 28 november in basisschool De Toren om na te denken over de toekomst van het kerkgebouw. Zowel individueel geïnteresseerden als vertegenwoordigers van de verschillende verenigingen waren aanwezig. De vergadering verliep in een constructieve sfeer.

Lees verder

OCMW zoekt maatschappelijk werker activering

Het OCMW zoekt een voltijds maatschappelijk werker, niveau B, (salarisschaal B1-B2-B3), in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 14 december 2018. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Firma Isoprofs geschrapt uit lijst gekozen firma's groepsaankoop muurisolatie

De gemeente organiseert samen met IOK dit jaar een groepsaankoop muurisolatie. Begin dit jaar werden binnen deze actie enkele firma's aangeduid om deze werken uit te voeren. Na verschillende klachten over het niet langer naleven van de afgesproken prijzen en voorwaarden werd door IOK beslist de firma Isoprofs uit Hasselt te schrappen uit de lijst van gekozen bedrijven. Op www.iok.be/muurisolatie vind je een nieuw overzicht van de gekozen firma's, hun prijzen en voorwaarden terug. Bij deze firma's kan je nog tot 31 december 2018 een offerte aanvragen binnen de groepsaankoop.

 

 

 

Lees verder

Aangekondigde verkeersacties lokale politie december

De lokale politie Balen-Dessel-Mol kondigt in december een aantal verkeersacties aan. Zo dreigen snelheidsduivels op zaterdag 1 december op de bon te gaan tijdens een flitsactie in de Hemelrijkstraat. Op dinsdag 11 december houden politieagenten een oogje in het zeil in het Centrum en op de dinsdagmarkt. Op woensdag 19 december zoekt een verkeerspatrouille zowel in onze gemeente als in Balen en Dessel naar verkeersovertreders. Ook op andere momenten en locaties mag je je aan controles verwachten. Respecteer daarom altijd de verkeersregels.

 

 

Lees verder