Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 november 2018

Gemeente Mol: Denk op 28 november mee na over de toekomst van de kerk van Achterbos

Denk op 28 november mee na over de toekomst van de kerk van Achterbos

Alle inwoners van Achterbos en vertegenwoordigers van lokale verenigingen zijn op woensdagavond 28 november van harte welkom in vrije basisschool De Toren (Jozef Calasanzstraat) voor de startvergadering omtrent het herbestemmingstraject van de kerk van Achterbos. We starten stipt om 19 uur en hopen op een ruime aanwezigheid.

Lees verder

Hulp nodig bij het sneeuwvrij houden van je oprit? Haal gratis affiche af

Minder mobiele mensen kunnen hun voetpad of oprit zelf niet sneeuw- of ijsvrij maken. Een beetje hulp van een attente buur helpt hen enorm. Daarom lanceert dienst seniorenplus voor het tweede jaar op rij een affichecampagne waarmee buren hulp kunnen vragen of aanbieden. Iedereen kan gratis affiches afhalen aan de balie van Ten Hove, in de bibliotheek en aan de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw. Krijg je de affiche graag toegestuurd? Bel naar 014 33 16 00.

Lees verder

Mols accordeonensemble wint Internationale Muziekwedstrijd in Praag

Van 25 tot en met 27 oktober vond het International Accordion Days in Praag plaats, een internationale wedstrijd en festival voor accordeonsolisten, kamermuziekensembles en accordeonorkesten. Het Mols ACCORDEONENSEMBLE behaalde de eerste Prijs & Gold Medal met felicitaties van de internationale jury. Proficiat!

Lees verder

Sociale dienst uitzonderlijk gesloten op 9 november door vorming personeel

De sociale dienst van het OCMW (algemeen maatschappelijk werk, activering en administratie) is op vrijdag 9 november uitzonderlijk gesloten voor opleiding van personeelsleden. Op die dag plannen de maatschappelijk werkers geen afspraken en is er geen permanentie voorzien. Het onthaal is wel open en plant net zoals op andere dagen afspraken bij maatschappelijk werkers voor cliƫnten die dat wensen. Op maandag 12 november verloopt de dienstverlening weer normaal.

Lees verder