Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 30 november 2018

Gemeente Mol: Beperkte verkeershinder door herknotten platanen van 3 tot en met 5 december

Beperkte verkeershinder door herknotten platanen van 3 tot en met 5 december

Op maandag 3 december start Habitus boomverzorging in opdracht van het gemeentebestuur met het herknotten van platanen. Eén team start in de Hofstraat. Tijdens de werken geldt in de Hofstraat een parkeerverbod. Een ander team neemt de Platanenlaan, Kerkstraat en Vieille Montagnestraat in Wezel voor haar rekening. Hier werkt de aannemer met een mobiele werf: er wordt gestopt met werken wanneer er fietsers of auto's passeren. Voorzichtigheid blijft geboden bij het passeren van de werken.

 

Lees verder

Aanleg fietspaden N136: onveilige situaties doorgaand verkeer hinderen werken

In fase 1 van de werken aan de N136 tussen Breden Els en Wezelbaan op grondgebied Balen, worden aannemer en buurtbewoners gehinderd door doorgaand verkeer. In de werfzone is doorgaand verkeer nog steeds verboden. Daarom zal de politie extra controleren. Bij blijvende hinder wordt het traject opnieuw volledig afgesloten.

Lees verder

Denk op 6 juni mee na over de toekomst van de kerk van Rauw

Alle inwoners van Rauw en vertegenwoordigers van lokale verenigingen zijn op donderdagavond 6 juni van harte welkom in de refter van de gemeentelijke basisschool De Zandloper (Gemeenteheistraat) voor de startvergadering over het herbestemmingstraject van de kerk van Rauw. We starten stipt om 20 uur en hopen op een ruime aanwezigheid. Voor de praktische organisatie vragen we om vooraf in te schrijven via www.gemeentemol.be/herbestemmingkerkrauw.

Lees verder

Kerstman gezocht met gaatje in agenda op dinsdagvoormiddag 11 december

De dienst lokale economie zoekt voor de eindejaarsactie 'Met de kruiwagen op de markt' een kerstman die nog vrij is op dinsdagvoormiddag 11 december. Bedoeling is dat je tussen 10 en 11 uur snoepjes uitdeelt aan de bezoekers van de dinsdagmarkt. Om 11 uur ben je aanwezig bij de trekking van de winnaar van de eindejaarsactie. Na de trekking ga je samen met de winnaar bij de deelnemende marktkramen langs om de winnende marktproducten in de kruiwagen te laden. Je hoeft zelf niet voor een pak te zorgen, achteraf ontvang je een gemeentelijke cadeaubon van 20 euro. Interesse? Contacteer de dienst lokale economie.

Lees verder