Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 28 november 2018

Gemeente Beernem: Open blad december 2018

Open blad december 2018
Nu al online, binnenkort in je brievenbus: de nieuwste editie van Open blad. Breng zeker je stem uit voor de publieksprijs van de Cultuurprijzen. Ken je een persoon of een ploeg die in aanmerking komt voor een Gouden Beer of sportmedaille? Schrijf die dan zeker in. Ben je trouwens al ingeschreven voor de groepsaankoop groene stroom?
Lees verder

Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst
Op 2 januari 2019 wordt er een bijzonder comité voor de sociale dienst opgericht in Beernem. In Beernem bestaat het bijzonder comité voor de sociale dienst uit 9 personen: 8 leden en een voorzitter. De voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst zetelt ook als schepen in het college van burgemeester en schepenen.
Lees verder

Gratis infosessie 'Fitmom'
Wil je als mama of papa toch nog tijd vrijmaken om te gaan sporten? Weet jij ook niet hoe je een sportsessie in je drukke leven zou kunnen inlassen? We willen onze mama's en papa's aanzetten tot een gezonde en sportieve levensstijl. Daarom nodigden we sportinstructrice, voedingsdeskundige en mama Delphine Steelandt uit op donderdag 24 januari om 19.30 u in Sporthal Drogenbrood.
Lees verder