Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 oktober 2018

Nieuwsbrief van de bib

Nieuwsbrief van de bib - donderdag 25 oktober 2018
Volg ons op:

Ontdek het bomenleerpad bij de bib

Zin in een korte educatieve wandeling? In het Vicognepark bij de bib vind je infoborden bij een veertiental verschillende boomsoorten. De groendienst ontwikkelde hier het eerste bomenleerpad van onze gemeente. Op de borden vind je de Nederlandse naam, de wetenschappelijke naam en allerlei weetjes. Wie zich nog meer wil verdiepen in de verschillende boomsoorten kan natuurlijk ook in onze collectie boeken terecht.

 

Alle bibbengels welkom op zaterdag 27/10 (10:30)

Elke laatste zaterdag van de maand, zijn alle bibbengels welkom voor een gezellig voorleesmoment met aansluitend een creatieve workshop. Deze keer werken we rond het thema toveren. Je hoeft niet te reserveren, iedereen is welkom, ook helpende handen! Heb je ook zin om eens voor te lezen of een knutselidee uit te werken? Laat je gegevens na aan de balie (of zend een mail naar balie.bibliotheek@bredene.be) en we nemen contact met je op.

 

Tip van de bib-label

Op zoek naar een leuk boek, een gezellige familiefilm, een topthriller? Je kan ze herkennen aan het tip-van-de-bib-label. We verzamelden tips bij onze leners, maar ook de bibmedewerkers labelden hun favoriete boeken, strips, films of muziek.

Heb je zelf ook een tip? Geef het door aan de balie. Zo kunnen onze andere leners ook deze pareltjes ontdekken.

 

Kaartenverkoop Foute Fuif en wandeltocht 11 november

Fuifen voor het goede doel en eens lekker fout gaan, zaterdag 4/11 kan je weer terecht op de  foute fuif in organisatie van het gemeente- en OCMW-personeel.

Op zondag 11/11 is er de jaarlijkse ontbijtwandeling voor vrede en verdraagzaamheid. Voor beide evenementen kan je kaarten kopen in de bib.

 


Klik hier om deze nieuwsbrief door te sturen naar een kennis


Bibliotheek "De Leestuin" | Centrumplein 3 | 8450 Bredene | Tel: 059 33 91 90 | bibliotheek@bredene.be

Openingsuren:
Ma: 10-12u en 16-19u Di: 10-12u
Wo: 10-12u en 14-19u Do: 10-12u
Vr: 10-12u en 16-19u Za: 9-12u


U kunt zich ten alle tijde automatisch uitschrijven
Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen