Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 oktober 2018

Gemeente Mol: Veiling inboedel oud overdekt zwembad Den Uyt op zaterdag 3 november, bied mee!

Veiling inboedel oud overdekt zwembad Den Uyt op zaterdag 3 november, bied mee!

Op zaterdag 3 november organiseert de sportdienst een veiling van de inboedel van het oude overdekte zwembad Den Uyt. De verkoopdag in het gebouw van het zwembad, Rode-Kruislaan 20 start om 9.30 uur en gaat door tot 12.30 uur. Biedingen gebeuren in gesloten enveloppen per 1 euro. Kom zeker eens langs, misschien kan je wel een koopje doen!

Lees verder

Handelaars en horecazaken kans op extra promo dankzij toeristische initiatieven

Handelaars en horecazaken krijgen de kans om hun zaak gratis extra te promoten via toeristische initiatieven. De dienst toerisme zoekt zaken die met hen willen samenwerken voor bijvoorbeeld culinaire producten zoals Happen & Stappen, Visit Mol by Vespa, de Smikkelroute en Valentijn. Interesse? Contacteer de dienst toerisme via 014 33 07 85 of toerisme@gemeentemol.be.

Lees verder

Presentatie infomoment ontgraving- en herinrichtingswerken begraafplaats Rauw

Op donderdag 25 oktober organiseerde het gemeentebestuur om 19 uur een informatieavond over de geplande ontgraving- en herinrichtingswerken op de begraafplaats van Rauw. Tijdens de infoavond werden de ontgravings- en herinrichtingswerken, de timing van de werken, de beperkte toegankelijkheid van de begraafplaatsen,... besproken.

Lees verder

Vzw Beestenbos schenkt 1.000 euro aan Saigo Sterrenbos

Op 26 oktober schonk vzw Beestenbos officieel 1.000 euro aan Saigo Sterrenbos. Dit is de opbrengst van het Outdoor House & Techno festival 'Beestenbos is Boos' dat de vzw op 6 juli organiseerde. Het festival vindt jaarlijks plaats en telkens gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar koos de vzw dus voor Saigo Sterrenbos dat deze schenking gebruikte om aangepast schoolmateriaal te kopen voor het nieuw opgerichte type 2. Ondertussen werden de nieuwe schoolspullen door de leerlingen enthousiast in gebruik genomen.

 

 

Lees verder