Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 5 oktober 2018

Gemeente Mol: School S.O. Rozenberg vraagt vergunning voor uitbreidingsplannen

School S.O. Rozenberg vraagt vergunning voor uitbreidingsplannen

De middelbare school S.O. Rozenberg heeft een omgevingsvergunning aangevraagd om zijn uitbreidingsplannen te realiseren. De plannen omvatten onder andere extra klaslokalen, bijkomende speelruimte en een polyvalente zaal. Het openbaar onderzoek naar de plannen loopt van 5 oktober tot en met 3 november 2018.

Lees verder

Peuterspeelpunt op woensdag 10 oktober in Kinderclub Bieke in Ginderbuiten

Peuterspeelpunt gaat op woensdag 10 oktober uitzonderlijk door in Kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. De meeste Molse scholen hebben een snipperdag waardoor Kinderclub 't Krekeltje die dag niet beschikbaar is. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn tussen 8.30 en 12 uur welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

Lees verder

Koopjeshoek tweedehands hulpmiddelen op Handi(g)beurs en in Ten Hove

Ben je op zoek naar een tweedehandsrolstoel, -rollator, -scootmobiel, -antislipmat, -meubelverhoger, -wandelstok,… Of heb je hulpmiddelen die je niet meer gebruikt en graag wil verkopen? Kom dan langs op de Handi(g)beurs op zondag 14 oktober (Kruisven 25) en hang een zoekertje uit of snuister tussen de aangeboden spullen. Na de Handi(g)beurs vind je de tweedehandshoek in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Je kan je spullen ook te koop aanbieden door het e-formulier in te vullen op www.gemeentemol.be > e-loket > hulpmiddelen, tweedehands te koop.

Lees verder

Dienst toerisme uitzonderlijk gesloten op donderdag 11 oktober

Op donderdag 11 oktober is de dienst toerisme, Markt 1a, uitzonderlijk gesloten. Op vrijdag is de dienst opnieuw bereikbaar en ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

 

Lees verder