Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 11 oktober 2018

Gemeente Mol: Infomoment ontgraving- en herinrichtingswerken begraafplaats Rauw op 25 oktober

Infomoment ontgraving- en herinrichtingswerken begraafplaats Rauw op 25 oktober

Op donderdag 25 oktober organiseert het gemeentebestuur om 19 uur een informatieavond over de geplande ontgraving- en herinrichtingswerken op de begraafplaats van Rauw.  De infoavond vindt plaats in de refter van de gemeentelijke basisschool De Zandloper, Gemeenteheistraat 1. Alle geïnteresseerden zijn welkom.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt vier tijdelijk administratief medewerkers

Het gemeentebestuur zoekt vier tijdelijk administratief medewerkers. Het gaat om 2 voltijdse en 2 halftijdse tewerkstellingen in contractueel dienstverband met bepaalde duur, niveau C. Interesse? Bezorg je kandidatuur dan uiterlijk op 15 oktober 2018 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Nieuw buurtinformatienetwerk in Heidehuizen

Op woensdag 10 oktober ging een buurtinformatienetwerk (BIN) van start in Heidehuizen. Het BIN omvat de Slachthuisstraat, Eekhoornstraat, Braambessenstraat en Bremdoornstraat. De burgemeester, korpschef, hoofdinspecteur en diefstal/preventieadviseur en de coördinator van het BIN ondertekenden de oprichtingsakte. Hiermee ligt een samenwerkingsverband vast tussen de buurtbewoners en de politie.

Lees verder

Gastgezinnen gezocht voor Nicaraguaanse gasten van 28 oktober tot 11 november

Haal de wereld in huis, stel je kandidaat als gastgezin! We zoeken Molse gezinnen die vanaf zondagavond 28 oktober tot en met zondagochtend 11 november één van onze Nicaraguaanse gasten thuis warm wil ontvangen. Interesse? Stuur een mailtje naar lief.tips@dsomol.be of bel 014 33 15 63. Op vrijdag 26 oktober voorzien we om 19.30 uur een infomoment voor alle gastgezinnen.

Lees verder