Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 22 oktober 2018

Gemeente Mol: Een 1.000-tal kinderen en jongeren genoot van gratis ontbijt

Een 1.000-tal kinderen en jongeren genoot van gratis ontbijt

Op vrijdag 19 oktober – Dag van de Jeugdbeweging – genoot een 1.000-tal kinderen en jongeren die lid zijn van een jeugdbeweging van een gratis ontbijt in De Zwaan. Wie tussen 7.30 en 9 uur langskwam in jeugdbewegingsuniform kon gratis eten. Helaas waren de wachtrijen langer dan afgelopen jaren omdat de tentoonstellingsruimte onverwacht niet beschikbaar was. De jeugddienst verontschuldigt zich hiervoor.

Lees verder

Gemeentebestuur brengt 60-jarigen samen op één groot feest

Op 20 oktober werd al wie in 1958 in Mol geboren werd en alle 60-jarigen die momenteel in onze gemeente wonen, uitgebreid gevierd. Het comité 60-jarigen zorgde, in samenwerking met het gemeentebestuur, voor een geweldig feest in Ten Huize Foets in Millegem. De 235 deelnemers, 60-jarigen met hun partners, genoten van het gezellig samenzijn, de praatjes, het walking-dinner en de swingende dansavond.

Lees verder

Herfst in #MooiMol: nog eens op trot met Lot & Bot!

Tijdens de herfst lanceert de dienst toerisme opnieuw vier nieuwe gratis gezinszoektochten onder dezelfde noemer: 'Op trot met Lot en Bot'. Deze fotozoektochten vinden elk plaats in een ander stukje #MooiMol en zijn geschikt voor alle leeftijden. Gezinnen met kinderen amuseren zich te pletter. Je downloadt de wandelingen gratis via www.visitmol.be of haalt een afgedrukte versie in één van de afhaalpunten.

Lees verder

De stop eruit: de drie laatste dagen van het oude overdekt zwembad Den Uyt!

Op 29, 30 en 31 oktober gaat het oude overdekt zwembad Den Uyt (Rode Kruislaan 20) nog een laatste keer open voor het publiek. Nadien wordt het oude zwembad zoals we het kennen, afgebroken. De sportdienst voorziet een bomvol programma met leuke activiteiten zoals zeemeerminlessen, optredens, wedstrijden, … om definitief afscheid te nemen zodat we het nieuwe, moderne zwembad kunnen verwelkomen! Je betaalt telkens 1 euro inkom, behalve voor de 'Snack & Swim' is het 5 euro. Voor meer info surf je naar www.gemeentemol.be/destoperuit.

Lees verder