Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 oktober 2018

Gemeente Mol: Burgerlijke stand en vreemdelingendienst gesloten door staking op 3 oktober

Burgerlijke stand en vreemdelingendienst gesloten door staking op 3 oktober

Op woensdag 3 oktober blijven de burgerlijke stand en de vreemdelingendienst gesloten wegens staking. Op de dienst bevolking kan de wachttijd oplopen door minimale bezetting. Best ga je alleen voor dringende zaken bij deze dienst langs. Alle overige gemeente- en OCMW-diensten werken wel volgens de gewone openingsuren.

Lees verder

Vacature standplaats kermis Mol Meyers

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor 1 spellenkraam met uitzondering van een visspel en schietkraam voor de kermis Mol Meyers van zondag 28 tot en met dinsdag 30 oktober 2018. Meer informatie vind je in het vacaturebericht.

Lees verder

Ondersteun kwetsbare gezinnen bij brugfigurenproject Rode Kruis

Sommige kinderen uit kansarme of anderstalige gezinnen doen het minder goed op school omdat de schoolcultuur erg verschilt van de thuiscultuur. Help jij hen om een brug te slaan tussen thuis en school door hen te begeleiden in de klas of thuis bij hun huiswerk? Stel je kandidaat via brugfigurenmol@gmail.com.

Lees verder

Breng frituurolie en –vet op 6 oktober naar containerpark en maak kans op prijs!

Op zaterdag 6 oktober voeren de medewerkers van IOK Afvalbeheer een sensibiliseringscampagne op het containerpark. Breng je gebruikte frituurolie en –vet tussen 9 en 11.45 uur naar het containerpark Gompel (aan brug Gompel) of tussen 12.15 en 15 uur naar containerpark Millegem (Vinkenstraat 27), en doe mee met de wedstrijd. Uit alle deelnemers wordt een winnaar getrokken die een gloednieuwe friteuse krijgt. Bovendien is er voor elke deelnemer een leuke attentie voorzien.

Lees verder