Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 oktober 2018

Gemeente Mol: Bladman heeft zijn bladkorven weer uitgezet! Een opfrissing van de regels

Bladman heeft zijn bladkorven weer uitgezet! Een opfrissing van de regels

De bladkorven duiken weer op in het straatbeeld. Bladman start met het ophalen van de bladeren met zijn bladmobiel, het kan zijn dat je hem al eens hebt gespot. Tijd om de regels nog eens boven te halen! Wat mag er nu weer niet in de bladkorven? Mag ik een bladkorf verplaatsen? We frissen jullie geheugen nog eens op zodat Bladman zijn werk goed kan blijven doen.

Lees verder

Leerkrachten gemeentelijk onderwijs in de bloemetjes voor Dag van de leerkracht

In de vooravond van de 'Dag van de leerkracht' zette het gemeentebestuur de leerkrachten van het gemeentelijk onderwijs in de bloemetjes. De avond startte met een infomoment. Nadien genoten de 91 aanwezige leerkrachten van een hapje en een drankje.

Lees verder

Pop-up strand 'Ten Hove Beach' wint zomerhit VVSG

Met kleine middelen op korte termijn iets organiseren dat is het gedachtengoed achter de 'Zomerhit van VVSG'. Dit jaar kroont de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) het pop-up strand 'Ten Hove Beach' tot 'Zomerhit'. In augustus toverde dienst seniorenplus het terras van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove om tot een parelwit strand met parasols en strandbloemen. Een initiatief dat erg in de smaak viel bij de bezoekers. Op vrijdag 5 oktober overhandigde VVSG de trofee eigenhandig in Ten Hove.

Lees verder

Groepsaankoop muurisolatie: prijzen en voorwaarden geldig tot eind 2018

Wil je nog profiteren van de prijzen en voorwaarden van de groepsaankoop muurisolatie, dan heb je nog tot eind 2018 de tijd. Op www.iok.be/muurisolatie vind je welke firma's voor onze gemeente gekozen zijn en welke interessante prijzen en voorwaarden zij aanbieden. Neem zelf contact op met één of meerdere firma's om een offerte op maat te laten opmaken bij je thuis. Zet de stap en verlaag je energiefactuur!

Lees verder