Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 22 oktober 2018

Gemeente Hooglede: Vacature medewerker regionale bibliotheekwerking BROERE

Vacature medewerker regionale bibliotheekwerking BROERE
Projectvereniging BIE is een intergemeentelijk samenwerkingsverband dat zeven gemeenten uit het midden van West-Vlaanderen bundelt (Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare en Staden).
Lees verder

ONDERSTEUNING DUURZAAM PROJECT IN HET ZUIDEN
Wil je graag dat jouw duurzaam project in het Zuiden financieel ondersteund wordt de komende drie jaar? Dien dan nog snel je aanvraag in!
Lees verder

Verkopers energie (telefonisch/huis aan huis)
Tijdens de voorbije week werden opnieuw meerdere meldingen gesignaleerd dat er verkopers op de baan zijn om energie huis aan huis te verkopen. Zo ook in de gemeenten Staden en Moorslede.
Lees verder

Energie koop je niet aan de deur
Wij kregen deze week opnieuw meerdere meldingen dat er verkopers op de baan zijn om energie huis aan huis te verkopen. Bij het benaderen van de gezinnen (zowel telefonisch of deur aan deur) stelt de verkoper dat hij gestuurd is door de gemeente of de intergemeentelijke Woondienst. Dit schept bij de
Lees verder

RIJKER DAN JE DENKT: HAAL DIE SCHATTEN VAN DE ZOLDER
Iedereen heeft thuis of bij de (groot)ouders wel iets liggen waarvan hij benieuwd is naar de waarde ervan. Breng het object gewoon mee naar de Warmste Zondag van december en laat het schatten door een expert.
Lees verder