Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 oktober 2018

Gemeente Boom: Aannemer aangesteld voor afbraak chirolokaal

Aannemer aangesteld voor afbraak chirolokaal
Op 21 juni keurde de gemeenteraad het bestek goed voor de afbraak van het vroegere Chiro-lokaal in de Kerkstraat 53. De procedure voor het aanstellen van een aannemer werd intussen afgerond.
Lees verder

Rap op stap voortaan op woensdag open
Gezien we merken dat het voor veel mensen moeilijk is om tot in het Rap op Stap-kantoor te geraken op een maandag, hebben we besloten om vanaf oktober onze openingsdag te verplaatsen naar woensdag.
Lees verder

Start werken jeugdhuis
Het gemeentebestuur werkt verder aan een nieuw jeugdhuis in de Sint- Annakapel in de gelijknamige Kapelstraat.
Lees verder

Werken Kapelstraat: situatie voor buurtbewoners op 5 oktober
De buurtbewoners van de Kapelstraat kregen een brief van de aannemer dat de weg vanaf 6u volledig zal worden afgesloten, ook voor plaatselijk verkeer. Intussen hebben wij meer nieuws over de exacte timing van de asfalteringswerken.
Lees verder

Gemeentebestuur investeert in nieuwe verlichting
Na de asfalteringswerken in de Kapelstraat investeert het gemeentebestuur nog verder in de opwaardering van deze straat. Eandis zal namelijk ook de straatverlichting vernieuwen. Dit zal slechts beperkte hinder met zich meebrengen omdat de werken in de berm gebeuren.
Lees verder

Boom op weg om hartveilige gemeente te worden
Het gemeentebestuur van Boom ondertekende een samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar met Rode Kruis Vlaanderen om een 'hartveilige gemeente' worden.
Lees verder