Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 oktober 2018

"Aan uitdaging en afwisseling is hier geen gebrek!"

"Aan uitdaging en afwisseling is hier geen gebrek!"
Lees verder

Wereldbevolking bereikt keerpunt: meer dan de helft behoort nu tot de middenklasse
Er is een keerpunt bereikt in de geschiedenis: de helft van de wereldbevolking behoort op dit moment tot de middenklasse. En elke seconde komen daar nog eens vijf mensen bij. "Echt opmerkelijk", maar wat betekent dat?
Lees verder

Dit artikel levert u geld op: 1.001 tips om zuiniger te leven
De septembermaand is voor veel gezinnen een zware dobber: de vakantie heeft handenvol geld gekost, de eerste schoolrekeningen tikken aardig aan en bij elk bezoek aan de supermarkt blijkt dat het leven niet bepaald goedkoper wordt. Maar met hier en daar een kleine inspanning of door slim en inventief te zijn, kunt u meer besparen dan u denkt. Wij gingen te rade bij experts en sprokkelde voor u een voordeelpakket met tips voor een zo zuinig mogelijk leven.
Lees verder

Vrouwen grijpen de macht bij IMF, OESO en Wereldbank
Wat hebben de hoofdeconomen van het IMF, de OESO en de Wereldbank met elkaar gemeen? Juist, het zijn allemaal dames. "Er is een nieuwe generatie aan het doorstoten. Eindelijk."
Lees verder

Vlaamse landbouw ziet omzet dalen door droogte en lagere prijzen
De Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven hebben hun gezamenlijke omzet dit jaar zien dalen met 6 procent tot 5,2 miljard euro. Dat blijkt uit een raming van landbouworganisatie Boerenbond. De droogte en een nadelige prijsvorming zijn de belangrijkste oorzaken.
Lees verder