Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 28 september 2018

Nieuwsbrief van de bib

Nieuwsbrief van de bib - vrijdag 28 september 2018
Volg ons op:

Extra sluitingsdag bib op zaterdag 13/10- De bib als verkiezingsbureau

Op zondag 14 oktober kunnen de inwoners van kieswijk 5 in de bib hun stem uitbrengen. De locatie waar je je stem moet uitbrengen, vind je op je oproepbrief terug. Om alles tijdig in orde te brengen is de bib uitzonderlijk gesloten op zaterdag 13 oktober. Wie net dan de bibliotheekmaterialen moet terugbrengen, heeft een extra week tijd gekregen. De nieuwe uitleentermijn is 20 oktober. Ook kan je je materialen in de inleverbox deponeren. Krantenlezers kunnen die dag opnieuw terecht in het gemeentehuis.

 

Infobrochure Jong gespuis in het gemeentehuis

Hoe werkt dat nu die verkiezing? Hoe kan je geldig stemmen? Wat doet de gemeenteraad eigenlijk? Welke rol speelt de burgemeester? Je vindt deze info terug in de brochure Jong gespuis in het gemeentehuis, gratis mee te nemen in de inkom van de bib. Naast info over de werking van het gemeentehuis en de verkiezing, bevat de brochure een heleboel tips en tricks om het beleid van de gemeente te beïnvloeden. De brochure richt zich tot jongeren, maar is ook interessant voor wie deze basisinformatie graag eens doorneemt.

 

Sportelkaart te koop in de bib

Dit najaar organiseert de sportdienst opnieuw een gevarieerd aanbod aan sporten zoals badminton, yoga, tai chi, fitness, aqua gym, bosu ball, striding, spinning of line dance. Het hele programma kan je in Bredene volgen. Om deel te nemen heb je een sportelkaart nodig. Deze kan je kopen aan de kassa van het zwembad, maar ook in de bib. Je betaalt 15 EUR voor 10 beurten. Meer informatie vind je op www.bredene.be.


Klik hier om deze nieuwsbrief door te sturen naar een kennis


Bibliotheek "De Leestuin" | Centrumplein 3 | 8450 Bredene | Tel: 059 33 91 90 | bibliotheek@bredene.be

Openingsuren:
Ma: 10-12u en 16-19u Di: 10-12u
Wo: 10-12u en 14-19u Do: 10-12u
Vr: 10-12u en 16-19u Za: 9-12u


U kunt zich ten alle tijde automatisch uitschrijven
Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen