Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 12 september 2018

Nieuwsbrief van de bib

Nieuwsbrief van de bib - woensdag 12 september 2018
Volg ons op:

De bib in het nieuw!

Donderdag 13/09 verwachten we jullie terug in onze bib. De krant lezen, op internet surfen, iets afdrukken of kopiëren, een filmpje of tijdschrift uitlenen... Het kan weer in de Bredense bib. De voorbije drie dagen waren we druk in de weer om de afdeling volwassenen boeken her in te richten. Op het taalpunt  vind je alle boeken om talen te leren en Nederlands in het bijzonder. Ook de boekjes in eenvoudig Nederlands en de krant Wablieft liggen op het gloednieuwe meubel. 

 

Proef het in de bib- zaterdag 22/09 (9 tot 12u)

Zaterdag 22/09 laat de bib jullie nog meer dan anders proeven van boeken, vooral van prachtige verhalen. Het wordt een dag vol leestips. De voorbije maanden zonden tal van leners hun lijstje met favoriete boeken door. Kom kennismaken met deze boeken en andere toppers van de bib. De bib presenteert ze met aangepaste hapjes: spannend, vol verbeelding, maatschappelijk, literair of romantisch.   Wedden dat je met volle handen naar huis gaat? 

 

Zin om je leeservaringen te delen? Sluit je aan bij onze leesclub 

Binnenkort start het nieuwe leesjaar van onze leesclubs. De leesclub voor volwassenen komt samen op maandagavond (19u). Deelnemen kost 20 EUR per leesjaar. Meer informatie over de gelezen boeken vind je op ons portaal (de leesclub)Inschrijven kan aan de balie of per mail. De leesclub voor kinderen heeft leesgroepen van de tweede kleuterklas tot het tweede middelbaar. Inschrijven is gratis en kan via het formulier op ons portaal (jeugd/de leesclub).

 


 


Klik hier om deze nieuwsbrief door te sturen naar een kennis


Bibliotheek "De Leestuin" | Centrumplein 3 | 8450 Bredene | Tel: 059 33 91 90 | bibliotheek@bredene.be

Openingsuren:
Ma: 10-12u en 16-19u Di: 10-12u
Wo: 10-12u en 14-19u Do: 10-12u
Vr: 10-12u en 16-19u Za: 9-12u


U kunt zich ten alle tijde automatisch uitschrijven
Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen