Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 14 september 2018

Nieuwsbrief stad Hoogstraten - 14 september

Lees deze nieuwsbrief in je browser

Nieuwsbrief stad Hoogstraten - 14 september

  1. Hoogstraten in groenten & bloemen
  2. Grote jobbeurs op 19 september
  3. Praat mee over de dorpskernvernieuwing in Minderhout
  4. Inschrijving samenaankoop groene stroom
  5. Inleefreis naar Za-Kpota
  6. Griezelig Grensland
  7. Vrijwilligers (superhelden!) gezocht

Hoogstraten in groenten & bloemen

Hoogstraten in groenten & bloemen viert in 2018 een indrukwekkend jubileum. Van 15 tot en met 17 september wordt het centrum van Hoogstraten voor de 20e keer omgetoverd tot een indrukwekkende openluchttentoonstelling.

 LEES MEER

Grote jobbeurs op 19 september

Honderden vacatures zoeken een match op 19 september in Hoogstraten.  Een vijftigtal bedrijven en organisaties uit de Noorderkempen presenteren dan hun vacatures in de Rabboenizaal van Spijker Hoogstraten. Iedereen welkom.

 LEES MEER

Praat mee over de dorpskernvernieuwing in Minderhout

Op woensdag 19 september organiseert het stadsbestuur van Hoogstraten een infomarkt over Minderhout. Alle inwoners zijn van harte welkom in de Sint-Clemenskerk om voorstellen te doen over de vernieuwing van de dorpskern.

 LEES MEER

Inschrijving samenaankoop groene stroom

Wilt u besparen op uw energiekosten? En wilt u daarbij ook uw steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! Van 17 september tot en met 21 september houden wij hiervoor een extra loket open (vergeet uw laatste eindafrekening niet). Online Inschrijven kan ook, nog tot 25 september.

 LEES MEER

Inleefreis naar Za-Kpota

Acht Hoogstraatse jongeren zitten momenteel in Za-Kpota. Ze maken een inleefreis naar onze stedenband in het verre Benin (West-Afrika). Lees alles over hun avonturen.

 LEES MEER

Griezelig Grensland

De grensstreek is een omgeving met een rijk verleden. Vroeger zwierven hier Vikings, smokkelaars en landlopers rond. Tijdens de lange winteravonden aan het haardvuur vertelden de bewoners elkaar levendige griezelverhalen over zwevende kruisjes, heksen, mysterieuze verdwijningszaken en nog veel meer.

 LEES MEER

Vrijwilligers (superhelden!) gezocht

Hebt u geregeld nog een gaatje vrij in uw agenda? En zet u zich graag in voor anderen? OCMW- en stadsbestuur Hoogstraten en hun partners tellen vele werkingen waar vrijwilligers actief zijn. Deze werkingen, taken en functies zijn heel divers. Op dit moment zijn er nog vrijwilligers nodig voor De Speelbabbel, Praatpunt, Digidak, als begeleider middagtoezicht en/of buitenschoolse kinderopvang, … Ongetwijfeld zit er iets voor u tussen.

 

 LEES MEER
GEGEVENS AANPASSEN / UITSCHRIJVEN

Vrijheid 149 2320 Hoogstraten | 03 340 19 11 | onthaal@hoogstraten.be