Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 6 september 2018

Gemeente Mol: Gemeenteraadszitting op maandag 10 september

Gemeenteraadszitting op maandag 10 september

Op 10 september staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in de raadzaal van 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke ge├»nteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Vrijwilliger gezocht: lesgever Engels 5de jaar bij Pionier

Pionier zoekt voor dit schooljaar een lesgever voor de lessen Engels 5de jaar (voorbereiding op conversatie). Heb jij een goede kennis van de Engelse taal en wil je die graag doorgeven aan anderen? Neem dan contact op met Pionier. De cursus vindt plaats op woensdagvoormiddag van 9.30 tot 11.30 uur. De lessen starten half september (2018) en eindigen eind mei (2019). In de schoolvakanties geven we geen les.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt schoonmaakpersoneel

Het gemeentebestuur zoekt schoonmaakpersoneel. Het gaat om een halftijdse tewerkstelling met contact onbepaalde, niveau D. Interesse? Je kan solliciteren tot en met vrijdag 21 september 2018. Vul (bij voorkeur) het online sollicitatieformulier in of stuur je kandidatuur naar college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Bibliotheek op maandag 10 september uitzonderlijk pas open om 16 uur

De bibliotheek is op maandag 10 september uitzonderlijk pas open om 16 uur en niet om 10 uur. Bibliotheekbezoekers kunnen er die dag terecht tussen 16 en 20 uur. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

 

Lees verder