Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 26 september 2018

Gemeente Mol: Bergstraat weer open vanaf maandagavond 1 oktober, start fase 2 aanleg warmtenet

Bergstraat weer open vanaf maandagavond 1 oktober, start fase 2 aanleg warmtenet

Vanaf maandagavond 1 oktober gaat de Bergstraat weer open. Het verkeer kan dan terug vanuit Rozenberg - Bergstraat - Guido Gezellestraat naar de Statiestraat rijden. Op dinsdag 2 oktober start fase 2 van de aanleg van een stukje warmtenet.

Lees verder

Postelsebaan vanaf 15 oktober half jaar onderbroken voor vernieuwen ophaalbrug

Vanaf maandag 15 oktober tot 1 mei 2019 is de Postelsebaan (N123) - de verbindingsweg tussen Retie en Postel – volledig onderbroken ter hoogte van de ophaalbrug. Tijdens deze periode wordt de bestaande brug afgebroken en vervangen door een nieuwe ophaalbrug. De onderbreking van een half jaar geldt ook voor fietsers en voetgangers. De brug ligt net over de gemeentegrens in Retie. De nodige omleidingen worden voorzien.

Lees verder

Vita Den Uyt zoekt redders, poets- en baliepersoneel voor nieuw zwembadencomplex

Vita Den Uyt zoekt redders, poets- en baliepersoneel voor het nieuwe zwembadencomplex dat eind februari in onze gemeente opent. Interesse? Stuur je curriculum vitae en motivatiebrief voor 15 oktober 2018 naar info@vitagroep.be. Meer info over de verschillende vacatures vind je op https://vita-denuyt.be/nl/vacatures.

 

 

Lees verder

Aangekondigde verkeersacties lokale politie oktober

De lokale politie Balen-Dessel-Mol plant ook in oktober een aantal verkeersacties. Zo patrouilleren op dinsdag 2 oktober politieagenten in het Centrum en op de dinsdagmarkt. Op woensdag 10 oktober vindt in heel de politiezone een actie plaats rond het gebruik van gsm achter het stuur en het dragen van een veiligheidsgordel. Snelheidsduivels dreigen dan weer op de bon te gaan tijdens de flitsmarathon op woensdag 17 en donderdag 18 oktober. Ook op andere tijdstippen mag je je aan controles verwachten. Respecteer daarom steeds de verkeersregels.

 

Lees verder