Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 17 september 2018

Gemeente Mol: Asfaltering kruispunt Wezelbaan - Postelweg in nacht 19-20 september

Asfaltering kruispunt Wezelbaan - Postelweg in nacht 19-20 september

Als de weersomstandigheden het toelaten, wordt in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 september de toplaag van het asfalt gelegd op het kruispunt Wezelbaan - Postelweg (ook wel gekend als kruispunt café Congo). Deze werken worden uitgevoerd in het kader van de aanleg van de fietspaden langs de N136. Het kruispunt is hierdoor volledig afgesloten van 22 tot 7 uur (bij vlot verloop).

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijds zaalwacht(st)er/kassamedewerk(st)er

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds zaalwacht(st)er/kassamedewerk(st)er voor sportcentrum Den Uyt, contractueel dienstverband, bepaalde duur, niveau D1-D2-D3 met als startdatum 1 oktober 2018. Interesse? Stuur je kandidatuur ten laatste op 21 september 2018 via email aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. 

Lees verder

De stop eruit: afscheid nemen van het overdekt zwembad Den Uyt voor kinderen!

In de weken voor het slopen van het oude overdekte zwembad Den Uyt organiseert de sportdienst nog tal van leuke activiteiten. Op 1 november gaat het overdekt zwembad zoals we het kennen voor altijd dicht. Het maakt plaats voor een nieuw modern exemplaar. De sportdienst organiseert vanaf 22 september overdag verschillende momenten waarop alle kinderen nog een laatste keer kunnen plonsen. Je betaalt telkens 1 euro inkom.

Lees verder

De stop eruit: stilaan afscheid nemen van het oude overdekt zwembad Den Uyt!

In de weken voor het slopen van het oude overdekte zwembad Den Uyt organiseert de sportdienst nog tal van leuke activiteiten. Op 1 november gaat het overdekt zwembad zoals we het kennen voor altijd dicht. Het maakt plaats voor een nieuw modern exemplaar. De sportdienst organiseert vanaf 21 september 's avonds verschillende momenten waarop je nog een laatste keer kan plonsen. Je betaalt telkens 1 euro inkom. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/destoperuit.

Lees verder