Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 7 september 2018

Gemeente Boom: Welkom in het Rikolto café te Boom

Welkom in het Rikolto café te Boom
In het kader van de One World Run organiseert Rikolto-Vredeseilanden één van hun "pop-up" Rikolto cafe's. Ontdek wat de organisatoren van de One World Run drijft en wat hun link is met Rikolto-Vredeseilanden.
Lees verder

Uniek orgelconcert op 16 september
Zondag 16 september om 15u kun je naar een knap orgel- en belcantoconcert in de O.L.Vrouwekerk op de Grote Markt.
Lees verder

Sonderingen op parking 'Bassinstraat"
In voorbereiding op een toekomstig bouwproject op de parking van de Bassinstraat gebeuren er vanaf maandag 3 september sonderingen of peilingen.
Lees verder

Ecohuis helpt je verwarmingsketel kiezen
Waar houdt u rekening mee als u een verwarmingsketel vervangt? Tijden de infosessie 'Wat als mijn verwarmingsketel aan vervanging toe is?' op woensdag 19 september 2018 om 19.30 uur leert u er alles over.
Lees verder

Betere dienstverlening voor scholieren tijdens werken Rupelbrug
De renovatie van de baanbrug over de Rupel ging op 31 juli een volgende fase in. Nog tot 25 september is de brug daarom afgesloten voor alle verkeer. Sinds begin september vaart er op weekdagen ook 's avonds en op woensdagmiddag een extra boot.
Lees verder

Doe mee! – World Cleanup Day in België
Ben je het beu om overal afval te zien? Wetende dat het in rivieren en oceanen belandt, vis en dieren in het wild doodt en uiteindelijk opnieuw in onze voedselketen verschijnt? Ben je het ermee eens dat we moeten zorgen dragen voor onze planeet?
Lees verder