Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 augustus 2018

Stad Tongeren: Politie verkoopt voertuig

Politie verkoopt voertuig
De politie verkoopt een Ford Mondeo benzine. Dit voertuig werd ingeschreven op 22 april 2005. De minimum verkoopprijs werd vastgesteld op 400 euro.
Lees verder

Update ziekte van Newcastle
Sinds 1 augustus 2018 werden de verbodsbepalingen van het noodbesluit (dd. 2 juli 2018) voor onbepaalde tijd verlengd met de inwerkingtreding van het nieuw ministrieel besluit.
Lees verder

Infomomenten en democomputers digitaal stemmen op 14 oktober 2018
Op 14 oktober 2018 trekken we naar de stembus, voor een nieuwe gemeenteraad en provincieraad. In Tongeren wordt er dan voor het eerst elektronisch gestemd.
Lees verder

Blauwalgen in kanaal Bocholt-Herentals en kanaal Beverlo
De VMM bevestigt de aanwezigheid van blauwalgen in het kanaal Bocholt-Herentals. Ook het kanaal naar Beverlo is geïmpacteerd.
Lees verder

Eddy wint 500 euro met ambi.pas
Eddy Beerden uit Piringen wint als eerste een 'Bierbudget met de ambi.pas'. Hij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij zijn aankoop bij Marco's Vélo Shop, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Septemberkermis Tongeren
De septemberkermis in Tongeren gaat door van 8 tot 16 september 2018. Kermis in Tongeren...., dat is eendjes vangen, op de botsauto's zitten, smoutbollen eten, morellenbier drinken, de jaarmarkt, vuurwerk.... Allemaal tradities die elke Tongenaar hoog in het vaandel draagt.
Lees verder