Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 5 augustus 2018

Sint-Lievens-Houtem: Starten met een eigen zaak na je 50ste

Starten met een eigen zaak na je 50ste
Gratis inforeeksen

Bij het starten van een eigen zaak op oudere leeftijd komt er wel wat om de hoek kijken! Daarom organiseert Integraal VZW (de 50+ ondernemerswerking van UNIZO en Zenito Sociaal Verzekeringsfonds) een praktische opleidingsreeks over het starten met een eigen zaak na je vijftigste.
Tijdens de vierdelige cyclus krijg je uitgebreid informatie over de startmodaliteiten, over je nieuwe zelfstandigenstatuut en de gevolgen op je pensioen en sociaal statuut, over de bijdragenregeling in hoofd- en bijberoep, over je (aanvullende) sociale bescherming, over verdere begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden, over premies, kredieten en startersleningen en over het versterken van je ondernemersvaardigheden en je netwerk.

Droom je als vijftigplusser van een nieuwe carrière als ondernemer? Schrijf je dan vandaag nog in!
De reeks vindt plaats op 2 plaatsen in Vlaanderen te Brussel (UNIZO) en te Gent (VAC) en gaat eind november 2018 van start.
Wens je meer info of in te schrijven? E-mail dan je naam en adresgegevens naar marc.gommers@integraalvzw.be, bel naar 02 212 22 21 of schrijf in via www.ondernemen50plus.com.
Deelnemen is kosteloos.

Lees verder