Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 augustus 2018

Gemeente Middelkerke: Afvalophaling: langere rondes

Afvalophaling: langere rondes
Deze week veroorzaakte de vakantiedrukte,  het intensieve verkeer en de grote afvalhoeveelheden heel wat problemen bij de inzameling van jullie huisvuil. De dienst die de afvalophaling regelt, trachtte in zoveel mogelijk straten de ophaling rond te krijgen. Dit was echter niet overal meer op een veilige en verantwoorde manier mogelijk. Bijgevolg werden een aantal straten later bediend. Wij bedanken je voor jullie geduld en begrip.   
Lees verder

Studeren in koelte en stilte? Dat kan in de blokkerk Sint-Pieters-Kapelle!
Kerk Sint-Pieters-Kapelle wordt opengesteld om te studeren Het gemeentebestuur stelt tijdens deze blokperiode de kerk van Sint-Pieters-Kapelle terug open voor studenten onder de noemer 'Blokkerk'. Het gemeentebestuur voorziet in een plek om te blokken en de noodzakelijke wifi. Elke dag, behalve op woensdag vanaf 14u (marktdag).  
Lees verder

Maatregelen ivm bestrijding van de ziekte van Newcastle bij pluimvee
Het voedselagentschap (FAVV) verlengt de tijdelijke maatregelen genomen om de verspreiding van de ziekte van Newcastle een halt toe te roepen.
Lees verder

Gratis anti-inbraak- en brandadvies op de wekelijkse markt
Donderdag 16 augustus zal je enkele opmerkelijke marktkramers tegenkomen op de wekelijkse markt. Zowel de brandweer als de preventiedienst komen naar de markt met gratis advies.
Lees verder