Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 augustus 2018

Elon Musk verontschuldigt zich voor wangedrag en wil voor eerst winst maken met Tesla

Elon Musk verontschuldigt zich voor wangedrag en wil voor eerst winst maken met Tesla
Tesla heeft in het tweede kwartaal wederom een megaverlies geboekt. De maker van elektrische auto's denkt echter in de tweede helft van dit jaar voor het eerst in zijn bestaan echt winstgevend te kunnen worden. CEO Elon Musk verontschuldigde zich tijdens de bekendmaking van de cijfers tevens voor zijn wangedrag richting analisten.
Lees verder

In Zwitserland bestuur je een drone zonder je handen
Met een drone vliegen zonder je handen te gebruiken? Dat kan aan de Technische Universiteit van Lausanne in Zwitserland. Ingenieurs en robotica-experts hebben er een hightech jas ontworpen waarmee je een drone kan besturen met je bovenlichaam.
Lees verder

Droomt u van een carrièreswitch? Nu is hét moment, volgens experts
Met een diploma filosofie bij een IT-bedrijf gaan werken? Dat kan anno 2018 perfect. Het grote aanbod aan vacatures raakt moeilijk ingevuld, waardoor werkgevers minder kijken naar specifieke diploma's of ervaring bij sollicitanten. "De kaarten liggen heel goed voor werkzoekenden", klinkt het. 
Lees verder

Apple nadert 1 biljoen dollar: nooit eerder was een bedrijf zoveel waard
De marktwaarde van Apple flirt met de magische grens van 1 biljoen dollar. Nog enkele miljarden erbij en het bedrijf noteert 1.000.000.000.000 dollar. Nooit eerder was een bedrijf zoveel waard.
Lees verder

Ryanair vervoerde meer passagiers in juli ondanks stakingen
De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft afgelopen maand 4 procent meer passagiers vervoerd dan in juli vorig jaar. Dat ondanks de stakingen bij het personeel.
Lees verder