Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 2 augustus 2018

Dankzij deze opleidingen word jij een onklopbaar salestalent

Dankzij deze opleidingen word jij een onklopbaar salestalent
De consument van vandaag is niet de consument van de jaren 90. Wat, hoe en waarom we kopen wat we kopen verschilt van jaar tot jaar, van generatie tot generatie. Heb je al een eerste ervaring in sales en wil je mee evolueren met de markt? Dan moet je openstaan voor een leven lang leren. We vonden deze relevante opleidingen om bij te blijven.
Lees verder

Een ticket kost niets, maar hoe goedkoop zijn budgetmaatschappijen werkelijk?
Over tien jaar zullen prijsvechters goed zijn voor de helft van de verkochte vliegtuigstoelen in Europa, zegt Brits onderzoeksbureau Anna Aero. Nu gaat het om 36 procent, oftewel 500 miljoen tickets. Dat is twee keer zoveel als in 2009. Hoe doen ze dat?
Lees verder

Het is zelfs te warm voor zonnepanelen
Nooit eerder leverden zonnepanelen in België zo veel energie op. In juli lag de productie tot 30 procent hoger dan normaal. "Maar met een beetje minder warmte hadden we het nog beter gedaan", zegt energie-expert Alex Polfliet.
Lees verder

Ikea serveert vanaf vandaag vegetarische hotdogs in België
Ikea serveert vanaf vandaag vegetarische hotdogs in zijn Belgische winkels. Met meer plantaardige keuzes wil de keten een positievere impact hebben op de mensen en de planeet.
Lees verder

Na een jaar zonder gunt Telenet aandeelhouders nu buitengewoon dividend
Telenet gaat de aandeelhouder een buitengewoon dividend uitbetalen van 600 miljoen euro. Dat meldt het telecombedrijf in de marge van de presentatie van de kwartaalresultaten.
Lees verder

Zoveel verdient een startende werknemer
Een jongere die aan zijn eerste job begint, verdient gemiddeld 2.195 euro bruto. Afhankelijk van het diploma zijn er wel grote verschillen, blijkt uit een analyse van de starterslonen bij 40.000 werkgevers in Vlaanderen.
Lees verder

Belgische piloten Ryanair staken op 10 augustus
De Belgische piloten van Ryanair gaan staken op 10 augustus. Dat kondigen de vakbonden CNE en Belgian Cockpit Association aan.
Lees verder

Belastingparadijzen willen nu thuishaven worden voor cryptomunten
Hedgefondsen vestigen zich graag op de Kaaimaneilanden. Grote Amerikaanse bedrijven hebben meestal hun domicilie in Delaware. En onlinepokerbedrijven zijn vaak gebaseerd in Gibraltar of op Malta. Nu barst een strijd los om de favoriete thuishaven te worden voor cryptomuntbedrijven die willen ontsnappen aan de onzekere regelgeving in Amerika en Azië.
Lees verder

Telenet gaat in beroep tegen regels die concurrentie moeten aanzwengelen
Telenet gaat in beroep tegen nieuwe regelgeving die onlangs is goedgekeurd om de concurrentie in de telecomsector aan te zwengelen. Dat heeft het bedrijf aangekondigd. 
Lees verder