Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 31 juli 2018

Stad Tongeren: Verbod op verspilling van leidingwater

Verbod op verspilling van leidingwater
De aanhoudende droogte kan leiden tot moeilijkheden voor een normale waterbedeling. Om dit op te vangen, kondigt gouverneur Reynders met onmiddellijke ingang een verbod op verspilling van leidingwater in gans Limburg af.
Lees verder

Enquête naar arbeidskrachten
Bent u een van de huishoudens die steekproefsgewijs toevallig geselecteerd is om deel te nemen aan de enquête naar arbeidskrachten (EAK)? In Tongeren werden enkele huishoudens uit Vreren geselecteerd.
Lees verder

Papier en karton wordt maandelijks aan huis opgehaald
Papier en karton is een afvalfractie die al jarenlang apart ingezameld wordt. Het oude papier en karton wordt opnieuw tot papier en karton gerecycleerd.
Lees verder

Verkoop materialen
De stad Tongeren verkoopt tweedehands materialen: Ford Fiesta, kastje, lampen, klepelmaaier, spiegel, zitmaaier en fietsen. Een bod uitbrengen op een of meerdere materialen kan tot uiterlijk vrijdag 17 augustus 2018 om 12 uur. De hoogste bieder krijgt het materiaal toegewezen.
Lees verder

Werken bij de brandweer
De brandweer heeft vacatures voor zowel operationele brandweer (m/v) als voor een preventionist (bediende voor de dienst Preventie, die advies kan geven aan bouwheren over brandveilige gebouwen).
Lees verder

Nancy wint 500 euro met ambi.pas
Nancy Castro uit Henis wint als vierde een Vakantiebudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij lingerie Silhouette, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder