Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 31 juli 2018

Gemeente Mol: Zomersluiting Jakob Smitsmuseum van 13 tot en met 31 augustus

Zomersluiting Jakob Smitsmuseum van 13 tot en met 31 augustus

Van 13 tot en met 31 augustus sluit het Jakob Smitsmuseum in Sluis even de deuren. Voor een bezoek is het dus wachten tot zaterdag 1 september. Op www.jakobsmits.be vind je de actuele openingsuren en toegangsprijzen van het Jakob Smitsmuseum, maar ook heel wat info over het leven, het werk en de collectie van de Nederlands-Vlaamse kunstschilder Jakob Smits.

Lees verder

Bekendmaking weigering omgevingsvergunning Slagmolenstraat

Ivo Frans met als contactadres Windmolenstraat 10, 2400 Mol heeft een aanvraag voor omgevingsvergunning ingediend voor het rooien van bomen op de Slagmolenstraat. Het college van burgemeester en schepenen heeft op 25 juli 2018 de aanvraag geweigerd. De beslissing ligt ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol.

Lees verder

Bekendmaking omgevingsvergunning Groeneweg

Mevrouw Esra Barmaksiz, Brandstraat 82, 2400 Mol heeft een aanvraag voor omgevingsvergunning ingediend voor het bouwen van een ééngezinswoning en een bijgebouw (garage/tuinberging) op Groeneweg zn. Het college van burgemeester en schepenen heeft op 25 juli 2018 de aanvraag vergund. De beslissing ligt ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol.

Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek aanvraag omgevingsvergunning Heipad

De heer Jef Kemps, Toriaweg 4, 2491 Balen heeft een aanvraag ingediend voor het bouwen van een eengezinswoning (halfopen) in het Heipad zn. De aanvraag ligt van 7 augustus tot en met 5 september 2018 ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol.

Lees verder