Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 10 juli 2018

Gemeente Mol: OCMW zoekt halftijds verpleegkundige voor contract bepaalde duur

OCMW zoekt halftijds verpleegkundige voor contract bepaalde duur

Het OCMW zoekt een halftijds verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat om een contract voor bepaalde duur voor drie maanden met kans op verlenging. Er is een snelle indiensttreding gepland. Interesse? Stuur je kandidatuur naar OCMW Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Lees verder

Grootse schapenkudde van vzw Kemp begraast oevers Kanaalplas vanaf 11 juli

Vanaf woensdag 11 tot en met vrijdag 13 juli zorgen meer dan 250 schapen voor heel wat spektakel langs de oevers van de Kanaalplas. Vzw Kemp zet in opdracht van het gemeentebestuur de schapenkudde in om de oevers van de Kanaalplas af te grazen. Een belevenis op zich en een unieke kans om de echte Kempische heideschapen aan het werk te zien.

Lees verder

Jan Hooyberghs benoemd tot ere-voorzitter van De Vrienden van de 15 Kapellekens

Het gemeentebestuur heeft op 9 juli Jan Hooyberghs uit Achterbos benoemd tot ere-voorzitter van 'De Vrienden van de 15 Kapellekens'. Dit gebeurde tijdens een officieel bezoek en het overhandigen van een passend geschenk aan Jan door schepen van patrimonium Hans Schoofs, de nieuwe voorzitter Sandra Van Gestel en de secretaris Frans Geboers. Het gemeentebestuur bedankt Jan voor zijn enthousiaste inzet.

Lees verder

Politie treedt op tegen hinderlijk parkeren in omgeving van Zilvermeer

De lokale politie controleerde zondag 8 juli op hinderlijk parkeren in de omgeving van het Zilvermeer. 164 bezoekers die hun auto naast de baan op het fietspad hadden geparkeerd, mogen zich aan een boete verwachten.

Lees verder