Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 9 juli 2018

Gemeente Mol: Buitenschoolse kinderopvang zoekt drie jobstudenten voor augustus

Buitenschoolse kinderopvang zoekt drie jobstudenten voor augustus

De buitenschoolse kinderopvang zoekt drie voltijdse jobstudenten in augustus voor het voorbereiden en begeleiden van activiteiten.  Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn. Ge├»nteresseerd? Vul zo snel mogelijk het sollicitatieformulier in.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt een jobstudent schoonmaak voor augustus

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse jobstudent (19/38) schoonmaak voor augustus 2018.  Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan zo snel mogelijk het e-formulier 'jobstudenten schoonmaak augustus, aanvraagformulier' in. Verstuur dit ten laatste op 11 juli 2018.

Lees verder

Gouverneur vaardigt rook- en vuurverbod uit voor provincie Antwerpen

Door de aanhoudende droogte van de afgelopen weken en de weersvoorspellingen voor de komende dagen heeft provinciegouverneur Cathy Berx een aantal bijkomende maatregelen afgekondigd om brand in bos- en heidegebieden te voorkomen. Dit besluit van de gouverneur geldt als aanvulling op het nog steeds geldende burgemeesterbesluit van 27 juni dat een rook- en vuurverbod afkondigde in bossen, natuur- en heidegebieden. Neem, bij vaststelling van een mogelijke vuurhaard, zo snel mogelijk contact op met de brandweer via het algemeen noodnummer 112.

Lees verder

Regularisatieperiode voor vergunning vuurwapens tot 31 december 2018

Inwoners met een vergunningsplichtig maar niet-vergund vuurwapen kunnen dat nog tot 31 december 2018 aangeven bij de lokale politie. Alle vuurwapens zijn in principe vergunningsplichtig. Een uitzondering hierop is de lijst met vrij verkrijgbare wapens. In de meeste gevallen zal een pistool, revolver of geweer een 'vergunningsplichtig wapen' zijn. Je kan je uitsluitend in regel stellen door vooraf te mailen naar wapens@politiebalendesselmol.be. Hierna zal je gecontacteerd worden om een afspraak te maken om je met jouw wapen aan te bieden. Enkel inwoners van Balen, Dessel en Mol kunnen via de lokale politie Balen-Dessel-Mol hun wapen laten regulariseren.

Lees verder