Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 31 juli 2018

5 verrassende dingen die je koopt met ecocheques

5 verrassende dingen die je koopt met ecocheques
Heb jij onlangs ook ecocheques gekregen van je werkgever, maar liggen die inmiddels stof te vergaren omdat je niet weet wat je ermee moet aanvangen? Lees dan vooral verder, want het betaalmiddel heeft veel meer toepassingen dan je zou verwachten.
Lees verder

Facebook-beleggers naar de rechter: "Als een kind dat zijn eigen ouders voor de rechter sleept"
Een groep Facebook-aandeelhouders stapt naar de rechter na het grootste beursverlies van het bedrijf ooit. Ze hopen op een schikking of een schadevergoeding, maar is dat realistisch? "Kunnen ze deze zaak winnen? Dat lijkt me heel moeilijk."
Lees verder

Nissan investeert 600 miljoen dollar in fabriek in Argentinië
Nissan investeert in Argentinië 600 miljoen Amerikaanse dollar (512 miljoen euro) in een nieuwe productielijn van zijn pick-up­truck Frontier. Dat heeft de Japanse autobouwer maandag aangekondigd. De productielijn zal worden ingericht in de fabriek van de Franse constructeur Renault in Córdoba.
Lees verder

De reden waarom u die afgedankte gsm best inlevert
In België slingeren meer dan 2,3 miljoen mobiele telefoons ongebruikt rond in lades en kasten. Veel ongebruikte mobiele telefoons liggen thuis onnodig stof te vergaren terwijl ze nog nuttig kunnen zijn voor hergebruik of recyclage. Dat meldt Recupel, de vzw die het inzamelen en verwerken van afgedankte elektro-toestellen en lampen organiseert.
Lees verder

Ryanair begeeft zich op juridisch glad ijs met brief aan stakende werknemers
Ryanair begeeft zich op juridisch glad ijs door stakende werknemers te waarschuwen voor sancties. Tot die conclusie komen verschillende arbeidsrechtdeskundigen. Het stakingsrecht staat immers prominent in verschillende Europese verdragen. "Dit geeft werknemers munitie."
Lees verder