Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 juni 2018

Zelfstandigen met 'late roeping' zijn gelukkiger

Zelfstandigen met 'late roeping' zijn gelukkiger
Als je op oudere leeftijd zelfstandige wordt, is de kans veel groter dat je ook gelukkig wordt in je job. Want dan vind je makkelijker een goede balans tussen privé en werk.
Lees verder

Ryanair pleit voor strengere alcoholrestricties op luchthavens
Als het van vliegtuigmaatschappij Ryanair afhangt, mogen passagiers voortaan niet meer dan twee alcoholische drankjes drinken op luchthavens. Luchthavens zouden daar zelf voor moeten zorgen. Dat voorstel doet de maatschappij na een zoveelste geval van overlast door alcohol op een van haar vluchten, zo bericht de BBC.
Lees verder

Dieselgate: Audi-topman Rupert Stadler gearresteerd
Audi-topman Rupert Stadler is vandaag gearresteerd. Moederconcern Volkswagen heeft dit tegenover de Süddeutsche Zeitung bevestigd. De arrestatie houdt vermoedelijk verband met het dieselschandaal waarin Volkswagen en ook Audi sinds 2015 verzeild zijn geraakt. De Duitse justitie zegt tot aanhouding te zijn overgegaan om te voorkomen dat Stadler met bewijsmateriaal rommelt.
Lees verder

Kosten Vlaams energiebeleid: gezinnen dragen zwaarste last
Verhoudingsgewijs draagt een gezin 150 keer meer bij voor het Vlaamse groenestroombeleid dan een groot bedrijf. Dat leren cijfers waar het Vlaamse ABVV de hand op legde. "Is het correct dat gezinnen hiervoor opdraaien?", vraagt de vakbond zich af.
Lees verder

Marktaandeel alcoholvrije pintjes meer dan verdubbeld in twee jaar
Het marktaandeel van alcoholvrije pintjes is gestegen tot vijf procent, meer dan een verdubbeling in twee jaar tijd. Zelfs ­speciaalbieren als Brugse Zot komen nu als '0,0'-versie op de markt. Dat melden de kranten van Mediahuis.
Lees verder