dinsdag 12 juni 2018

Infoavond ruimtelijke visie, Roefeldag 2018 en Avondfeest

Nieuwsbrief gemeente Berlaar
Dinsdag 12 juni 2018

 

Kinderen proeven van het bedrijfsleven

Afgelopen zaterdag konden kinderen weer massaal proeven van het bedrijfsleven. Tijdens de jaarlijkse Roefeldag helpen ze een dagje in de winkel, wanen ze zich voor één keer een echte brandweerman of politievrouw en leren ze de beginselen van verschillende stielen. Ontdek de foto's verder in deze nieuwsbrief!

 

Een overzicht van wat je kan lezen in deze nieuwsbrief:
Infoavond ruimtelijke visieDe Klimaatstrijd  I  Roefeldag 2018  I  
MMC zoekt vrijwilligersAvondfeest

                                                                                                                                                                                      

Infoavond ruimtelijke visie

Op woensdag 27 juni organiseert het gemeentebestuur een infoavond over de ruimtelijke visie voor Berlaar. We lichten er het advies van enkele externe experten en onze eerste krijtlijnen toe. Na de toelichting krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.
Lees meer

Gemeente met de Kleinste Voetafdruk

Het klimaat is een zaak van ons allemaal. Daarom neemt Berlaar deel aan de Klimaatstrijd van provincie Antwerpen. De gemeente die de meeste vooruitgang boekt, mag de beker van 'Gemeente met de Kleinste Voetafdruk' op de schouw van het gemeentehuis zetten.

Maar om te winnen hebben we jouw hulp nodig. Strijd jij mee?
Lees meer

Roefeldag 2018

Op zaterdag 9 juni vond de 22ste editie van de Roefeldag plaats. Op maar liefst 24 plaatsen konden de Roefelaars terecht om even van het beroepsleven te proeven.

Net als vorige jaren kwamen er ook nu een massa inschrijvingen binnen voor deze speciale dag. Afhankelijk van hun voorkeuren konden de kinderen één of twee activiteiten doen. Zo mochten ze bijvoorbeeld gaan petanquen op het petanqueveld achter sporthal 't Stapveld, meerijden met een ziekenwagen, zich één dag een echte dokter wanen of een rondritje maken met de brandweer. Kortom, er was voor elk wat wils.
Ontdek het fotoverslag op onze website!

Minder Mobielen Centrale zoekt vrijwilligers

De Minder Mobielen Centrale (MMC) zorgt voor vervoer van minder mobiele personen. Vrijwilligers vervoeren deze personen met hun eigen auto en ontvangen hiervoor een kilometervergoeding.

Heb je wat vrije tijd en wil je minder mobiele mensen uit je buurt helpen? Word dan vrijwilliger bij de MMC en neem contact op met Dirk Seymus van OCMW Heist-op-den-Berg via 015 24 93 50 of ds@ocmw-heist-op-den-berg.be.
Lees meer

Avondfeest

Op de laatste zaterdag van juni staat traditioneel het Berlaarse Avondfeest op het programma. Onze handelaars en verenigingen verwennen je dan met hapjes, drank, koopwaar en verschillende dans- of muziekoptredens.
Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Copyright © 2018 Gemeente Berlaar, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van gemeente Berlaar.

Ons adres:
Gemeente Berlaar
Markt 1
Berlaar 2590
Belgium

Add us to your address book


Wil je jouw voorkeuren wijzigen?
Je kan je voorkeuren aanpassen or jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by MailChimp