Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 juni 2018

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV2018/109-Berlaarbaan 320-Ann Vertommen en Koe...

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV2018/109-Berlaarbaan 320-Ann Vertommen en Koen Laeremans
Lees verder

Vacature coördinator kinderarmoedebestrijding
Het gemeentebestuur en OCMW van Sint-Katelijne-Waver zijn op zoek naar een halftijdse coördinator kinderarmoedebestrijding. U kan solliciteren tot en met woensdag 3 juli 2018.
Lees verder

Vacature maatschappelijk werk(st)er
Het gemeentebestuur en OCMW van Sint-Katelijne-Waver zijn op zoek naar een maatschappelijk werk(st)er. Het betreft een vervangingscontract in 4/5e invulling. U kan solliciteren tot en met woensdag 3 juli 2018.
Lees verder

Vacature administratief medewerker digitalisering
Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver heeft een vacature voor een administratief medewerker digitalisering. Het betreft een functie op niveau C1-C3 en staat open voor kandidaten met een arbeidshandicap. Solliciteren kan tot en met woensdag 27 juni 2018.
Lees verder

OV/2018/032 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woning - Fermerijstraat 5 - Geert Degezelle
Lees verder

Kleuterinstuif (20 juni)
Woensdag 20 juni nodigt het gemeentebestuur alle kleuters en kinderen van het eerste leerjaar uit voor een plezante namiddag. Tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen zij zich uitleven op springkastelen, spelen met de wescoblokken en crossen met de fietsjes en steps rond crossen.
Lees verder

Oprit Markt vanuit Duffelsesteenweg tijdelijk onderbroken
De rioleringswerken in de Stationsstraat naderen het kruispunt met de Markt. Voor de aansluiting van de riolering op de Markt, gaat deze deels afgesloten worden voor het verkeer komende vanaf de Duffelsesteenweg. Rond de Markt blijft verkeer steeds mogelijk.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening Ekelenhoek op vijf dagen in juli en augustus 2018
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 11 juni 2018 betreffende de regeling van het verkeer in Ekelenhoek op vijf dagen in juli en augustus 2018 n.a.v. buurtevenementen, wordt kenbaar gemaakt via publicatie op de website, vanaf 13 juni 2018.
Lees verder

OV/2018/017 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het plaatsen van een installatie met zonnepanelen-Rozendaal zn-Luc Verstraeten voor Domein Roosendael
Lees verder

OV/2018/060 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het regulariseren van de dakvorm en het tuinhok en het verwijderen van de tennisbaan-Berlaarbaan 131-Bram Bortolin
Lees verder

OV/2018/045 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen en uitbreiden van een vrijstaande eengezinswoning-Kasteellaan 38-Wouter Zoons
Lees verder

OV/2018/021 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een vrijstaande eengezinswoning - Erfstraat 47 - Thomas Van den Wyngaert
Lees verder

OV/2018/046 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen en uitbreiden van een woning - Kempenarestraat 9 - Bartold Cools
Lees verder

Wil u uw buren beter leren kennen?
Er gaat niets boven persoonlijk contact met uw buren. Maar wat als u meerdere buurtbewoners in één keer wil aanspreken of iets wil vragen? Dat kan voortaan heel eenvoudig via het sociaal netwerk Hoplr.
Lees verder

Werken Beukendreef-Netestraat
De nutsmaatschappijen Pidpa, Eandis, Telenet en Proximus starten met het plaatsen van leidingen in Beukendreef en Netestraat. Doorgaand verkeer blijft mogelijk.
Lees verder

Agenda gemeenteraad 25 juni 2018
Op 25 juni 2018 vergadert de gemeenteraad. Deze zitting is openbaar en kan u bijwonen. U kan de agenda bekijken op onze website.
Lees verder