Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 juni 2018

Gemeente Mol: Openingsfeest vernieuwde speeltuin Galbergen: alle speelvogels welkom!

Openingsfeest vernieuwde speeltuin Galbergen: alle speelvogels welkom!

Op woensdag 27 juni vanaf 14 uur zijn alle speelvogels welkom om de vernieuwde speeltuin Galbergen in te spelen. Op de splinternieuwe speeltoestellen kan je naar hartenlust klimmen, balanceren, kruipen en glijden. Als kers op de taart voorzien we een lekkere verrassing voor iedereen! Ben je tussen 2 en 12 jaar oud? Trek dan je speelkleren aan en kom langs!

Lees verder

De Mol Zomert Bucketlist! Alles wat je deze zomer zeker moet doen in #MooiMol

Doe de Mol Zomert Bucketlist! Wat moet je nu allemaal gedaan hebben om dé ultieme zomer te beleven in #MooiMol? Wij lijsten het voor jou op, jij moet enkel nog plannen maken en vakjes afchecken. Ready, set, sunshine!

Lees verder

Vermijd omgeving Zilvermeer tijdens Pennenzakkenrock op donderdag 28 juni

Om de grote toeloop voor Pennenzakkenrock op donderdag 28 juni in goede banen te leiden, wordt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. Algemene richtlijn is dat wie niet absoluut in de buurt van het Zilvermeer moet zijn, er beter wegblijft. Het Zilvermeer verwacht tijdens deze recordeditie 28.000 kinderen op een uitgebreid festivalterrein én 450 tot 470 bussen. De verkeersmaatregelen omvatten onder andere het volledig afsluiten van de Baileybrug tussen 6 en 18 uur én het invoeren van éénrichtingsverkeer op de Zilvermeerlaan en de Postelsesteenweg. Een wegomlegging is voorzien.

Lees verder

Proeflessen woordinitiatie voor 7- en 8-jarigen 21 juni, 20 en 27 september

Ben je geboren in 2011 of 2012? Hou je van vertellen, verkleden, gedichtjes voordragen en toneel spelen? Dan ben jij volgend schooljaar welkom in de nieuwe richting 'woordinitiatie' op de Academie voor Muziek en Woord. Benieuwd of dit iets voor jou is? Ontdek het tijdens de proeflessen op donderdag 21 juni, donderdag 20 en 27 september van 17 tot 18 uur.

Lees verder