Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 11 juni 2018

Gemeente Mol: Gemeentebestuur beloont deelnemende scholen ‘One Mile a Day’ met sportmateriaal

Gemeentebestuur beloont deelnemende scholen 'One Mile a Day' met sportmateriaal

Op dinsdag 5 juni kregen negen Molse scholen een waardebon overhandigd voor het aankopen van sportmateriaal. Deze scholen namen deel aan het project 'One Mile a Day'. Dit betekende dat zij afgelopen schooljaar de lessen onderbraken met korte bewegingsmomenten en één mijl lopen of wandelen. Het gemeentebestuur wil meer bewegen in school stimuleren en beloonde de deelnemende scholen daarom met een waardebon van 300 euro voor sportmateriaal.

Lees verder

Herstellingswerken met gietasfalt in Sint-Pieterstraat op 14 en 15 juni

In opdracht van het gemeentebestuur voert een aannemer op donderdag 14 en vrijdag 15 juni herstellingswerken met gietasfalt uit in de Sint-Pieterstraat (gedeelte tussen Adolf Reydamslaan en het Rondplein). Het gaat hier slechts om tijdelijke herstellingen in afwachting van de definitieve heraanleg van deze straat in het project 'Centrum West' voorzien voor de periode 2019 – 2021.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen Graspop-festival van 20 tot 24 juni

Om in de stationsbuurt de aankomst en het vertrek van de festivalbezoekers van Graspop Metal Meeting vlot te laten verlopen, wordt in de Hangarstraat van woensdag 20 tot maandag 24 juni een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd.

Lees verder

Je elektrische auto opladen kan bij gemeente en OCMW!

Op de parking van 't Getouw (Molenhoekstraat 2) en de OCMW-site (Jakob Smitslaan 26) staan vanaf nu palen om elektrische wagens op te laden. De laadpalen functioneren zowel met laadkaarten die je kan verkrijgen op www.newinmotion.com als met de SMOOV app. Meer info vind je op www.smoovapp.eu.

Lees verder