Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 juni 2018

Gemeente Mol: Excuses voor moeizaam verloop online inschrijven Grabbelpas

Excuses voor moeizaam verloop online inschrijven Grabbelpas

Het gemeentebestuur ontving de afgelopen uren tal van terechte klachten over het online inschrijven woensdagavond voor de Grabbelpas. We wensen ons allereerst te excuseren bij alle ouders die moeilijkheden ondervonden. Inmiddels hebben we bij de softwareleverancier toelichting gevraagd voor het moeizame verloop en zullen we een ingebrekestelling sturen. Deze softwareleverancier verzorgt ook de hosting in een eigen datacenter, wat betekent dat zij de volledige verantwoordelijkheid dragen voor het vlotte verloop.  

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt directeur gemeentelijk basisonderwijs

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds directeur gemeentelijk basisonderwijs. Interesse? Stuur dan je kandidatuur uiterlijk op 25 juli 2018 per brief (poststempel geldt als bewijs) naar het college van burgemeester en schepenen, afdeling onderwijs & kinderopvang, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via e-mail aan onderwijs@gemeentemol.be.

Lees verder

Supporter samen voor de Rode Duivels tijdens het WK voetbal

Op 18 juni is het zover. De Rode Duivels spelen hun eerste match in Sotsji tegen Panama. In onze gemeente zorgen Theaterzaal Ootello, Café 't Gezelschap, sportcafé De Finale, café La Cuenta en het lokaal dienstencentrum in Ten Hove voor 'Een duivels WK in #MooiMol'. Met een groot scherm, frisse drankjes, lekker eten,… beleef je het voetbal vanop de eerste rij. Supporter je met ons mee?

Lees verder

Centrum Express 1 krijgt andere route doorheen Rauw

Op verzoek van de bewoners en het gemeentebestuur verandert vanaf woensdag 27 juni de route van buslijn 1 doorheen Rauw. Voortaan rijdt de bus naar de eindhalte 'Rauw Kerk' via de Distelstraat, Heistraat en Paviljoenstraat. Daarbij komt er een nieuwe halte 'Paviljoenstraat' op het kruispunt van de Heistraat en de Paviljoenstraat. Wanneer de bus vanaf 'Rauw Kerk' terugrijdt naar het Centrum rijdt de bus rechtstreeks via de Kiezelweg naar de Postelsesteenweg. Daarbij zal ze de nieuwe halte 'Sunparks' bedienen. Deze halte is voorzien tussen Tennisclub Field en de uitrit van Sunparks op de Kiezelweg. De nieuwe route vergroot de mogelijkheden voor de inwoners van Rauw om in de nabijheid van hun woning de Centrum Express te gebruiken.

Lees verder