Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 juni 2018

Gemeente Mol: Dienst lokale economie zoekt vrijwilligers voor animatie op zondagmarkt 15 juli

Dienst lokale economie zoekt vrijwilligers voor animatie op zondagmarkt 15 juli

De dienst lokale economie zoekt twee vrijwilligers op 15 juli. Op die dag gaat de zondagmarkt door met extra randanimatie, waaronder een groot springkasteel op het Rondplein. Om  bij het springkasteel alles in goede banen te leiden, hebben ze twee vrijwilligers nodig van 9.15 uur tot en met 12 uur. De vergoeding per vrijwilliger bedraagt 10 euro. Heb je interesse? Stuur voor 28 juni een mailtje naar lokale.economie@gemeentemol.be of neem telefonisch contact op via 014 33 08 96.

Lees verder

Neem deel aan groepsaankoop zonnepanelen

Provincie Antwerpen organiseert opnieuw een groepsaankoop zonnepanelen. Met dit initiatief wil zij inwoners maximaal ondersteunen om in groene elektriciteit te investeren. Inschrijven doe je tot en met 7 augustus via www.samengaanwegroener.be. Meer informatie vind je op www.samengaanwegroener.be of bel het gratis nummer 0800 26 177.

Lees verder

Omgevingsvergunning voor sociaal bouwproject in de Vennestraat

Het gemeentebestuur verleent een omgevingsvergunning voor de realisatie van een sociaal bouwproject in de Vennestraat. Het project is een samenwerking tussen de Molse Bouwmaatschappij voor de Huisvesting en zorginstelling De Witte Mol. Deze vergunning richt zich op de realisatie van de eerste fase, met name 13 zorgstudio's, 6 sociale zorgappartementen en 32 sociale wooneenheden. De latere fase – parallel met de Vennestraat – omvat bijkomend 24 zorgstudio's.

Lees verder

Bekendmaking aanvraag omgevingsvergunning Peperstraat

Mevrouw Jill Wyckmans, Zandstraat 58/b6, 2980 Zoersel heeft een aanvraag ingediend voor een reliƫfwijziging van een weide in het kader van verbeterd bodembeheer in de Peperstraat ZN.

De aanvraag ligt van 20 juni 2018 tot en met 19 juli 2018 ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol

 

 

Lees verder