Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 15 mei 2018

Grote Markt decor van een weekend vol feest

Nieuwsbrief Diksmuide - geeft je ademruimte
Website Diksmuide

Grote Markt decor van een weekend vol feest

Komend weekend valt er heel wat te beleven in Diksmuide. Zaterdag 19 mei is er de opening van de vernieuwde Grote Markt. Met een beiaardconcert, een feestelijke boerenmarkt, een culinaire markt met eetstandjes, de officiële opening, een gratis receptie, een modeshow van lokale handelaars en een openingsfeest met Dj Gerd is er voor elk wat wils. Ook de kinderen zijn van harte welkom, want van 15 - 21 uur kunnen zij ravotten in en rond de Funbus.

En het feest gaat door op maandag 21 mei met de gekende Boter- en Kaasfeesten. Iedereen welkom op deze feestelijke maandagmarkt!
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Wie beheert welke wegen?
Gratis juridisch advies
UiT met de familie
Officiële opening vernieuwde Grote Markt
Kleinhandelszone Esenweg
Disruptive Food van 26 mei tot 2juni
UiT in Diksmuide
44ste Boter- en Kaasfeesten Diksmuide
Dienaars van God tijden de groote oorlog
Seizoensvoorstelling 2018 - 2019
Ouderraad kleuterschool Pluimpje organiseert 2de rommelmarkt met boeken- en postkaartenbeurs(nieuw)
Diksmuide 18-18
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Sinds de overname van de provinciewegen door de gemeente is het niet meer zo duidelijk wie verantwoordelijk is voor welke wegen. Daarom dit overzicht van de wegbeheerders en over welke wegen het gaat.
lees meer

Elke Diksmuideling kan in een situatie terechtkomen die juridische vragen of problemen met zich meebrengt. Het is niet gemakkelijk om op dat moment te weten waar of bij wie je kunt aankloppen. Wat zijn je rechten? Wat zegt de wet? Moet je naar een advocaat stappen? Of naar de rechtbank …?
lees meer

Ben je van plan in de periode september 2018 tot en met augustus 2019 iets te organiseren voor families met kinderen? Dan maak je kans om te worden opgenomen in de brochure UiT met de familie die we begin september verspreiden bij alle leerlingen van de basisscholen van de kust tot Houthulst.
lees meer

Op zaterdag 19 mei kun je kennis maken met alle troeven van de vernieuwde Grote Markt. Iedereen is welkom om het plein ten volle te beleven en samen het glas te heffen op het einde van de werken en de start van een mooi verhaal.
lees meer

Snelle start voor ontwikkeling De gemeenteraad aanvaardde in maart het bod op de gronden voor de grootschalige kleinhandelszone langs de Esenweg. Ook de pendelparking van de NMBS wordt goed en veilig toegankelijk voor autoverkeer.
lees meer

Neem deel aan de vele activiteiten van Disruptive Food! Food not waste.. Moestuindag | Kookworkshop | Verwerkingsworkshop | Slotevenement
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.