Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 17 mei 2018

Gemeente Mol: Zomerprogramma Grabbelpas vanaf 22 mei online via www.gemeentemol.be

Zomerprogramma Grabbelpas vanaf 22 mei online via www.gemeentemol.be

Benieuwd naar wat Grabbelpas tijdens de zomervakantie voor jou in petto heeft? Bekijk alle activiteiten online vanaf dinsdag 22 mei via www.gemeentemol.be/grabbelpas of download de pdf. Interesse en wil je inschrijven? Zorg dan dat je tegen de grote inschrijvingsdag van maandag 11 juni juni een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakt via het online inschrijvingsprogramma. Vanaf 22 mei start eveneens de verdeling van het overzichtsboekje via de Molse scholen.

Lees verder

Ook op pinksterzondag 20 mei iedereen welkom op dieren- en boerenmarkt

Ook met Pinksteren, 20 mei, gaat de dieren- en boerenmarkt door op zondag. Je vindt de standhouders tussen 8 en 12 uur op het Rondplein, in de Corbiestraat en de Boerenkrijgstraat. Zowel professionele handelaars als gelegenheidsverkopers bieden er konijnen, vissen, knaagdieren,… te koop aan. Maar je vindt er ook fruit en groenten, bloemen en planten. Elke week lokt deze markt heel wat bezoekers uit binnen- en buitenland.

 

Lees verder

Gemeente- en OCMW-diensten gesloten op maandag 21 mei

Op maandag 21 mei zijn de meeste gemeente- en OCMW-diensten gesloten. Uitzonderingen zijn de dienst toerisme, ecocentrum De Goren en de cafetaria van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

 

 

Lees verder

Bekendmaking omgevingsvergunning Postelarenweg 86

Mevrouw Sofie Vanheel, St.-Etiennelei 9, 2400 Mol heeft een aanvraag voor omgevingsvergunning ingediend voor een bestemmingswijziging van winkel naar winkel en diensten op Postelarenweg 86.

Het college van burgemeester en schepenen heeft op 9 mei 2018 de aanvraag vergund. De beslissing ligt ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol

 

 

Lees verder