Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 16 mei 2018

Gemeente Mol: Kiezelweg open vanaf woensdagnamiddag 16 mei

Kiezelweg open vanaf woensdagnamiddag 16 mei

Woensdagnamiddag 16 mei gaat de Kiezelweg in Rauw opnieuw open voor alle verkeer. De aannemer heeft in opdracht van het gemeentebestuur een beveiligde oversteek aangelegd ter hoogte van de Gemeenteheistraat. De aandachtsportieken met verlichting worden eind mei geplaatst. Het einde van de werken op de Kiezelweg betekent meteen ook het einde van Rauw in 't Nieuw.

Lees verder

Nieuwkomers wegwijs dankzij project 'Het kompas'

Inschrijven bij een ziekenfonds, afsluiten van verzekeringen, zoeken van kinderopvang, afspraken maken bij een dokter, de zoektocht naar een geschikte woning,… Voor anderstalige nieuwkomers die in onze gemeente komen wonen, is het niet eenvoudig. Daarom start het OCMW met het project 'Het kompas'. Vanaf 23 mei staan elke woensdag van 9 tot 12 uur vrijwilligers klaar in het zaaltje boven Bistro Apollon, Sint-Apollonialaan 198, om nieuwkomers met vragen wegwijs te maken.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen voor Ginderbroek kermis van 21 tot en met 29 mei

Vanaf maandag 21 tot en met zondag 29 mei geldt in Ginderbroek een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen voor de kermis, avondmarkt, muziekoptredens en straatspelen. Een omleiding is voorzien.

Lees verder

Monitoren gezocht voor begeleiden activiteiten Grabbelpas zomervakantie

De jeugddienst zoekt monitoren voor het begeleiden van activiteiten van Grabbelpas tijdens juli en augustus. Word jij dit jaar 17 of ben je jonger dan 25 jaar en studeer je nog? Dan kom je in aanmerking. Interesse? Contacteer de jeugddienst via 014 33 05 30 of vul het e-formulier in. Je beleeft vast veel plezier en krijgt er ongetwijfeld nieuwe vrienden bij.

Lees verder