Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 14 mei 2018

Gemeente Mol: Gratis toegang Jakob Smitsmuseum op laatste zondag van de maand

Gratis toegang Jakob Smitsmuseum op laatste zondag van de maand

Alle inwoners van onze gemeente mogen elke laatste zondag van de maand gratis naar het Jakob Smitsmuseum. Ook voor de inwoners uit de andere gemeenten uit k.ERF-regio (Balen, Dessel, Geel, Laakdal, Meerhout en Retie) is de toegang gratis. Zo wil het museum alle inwoners van de hele regio laten kennismaken met hun collectie. 

Lees verder

Heraanleg aansluiting Kanaalstraat met Zuiderring vanaf 22 mei

Op dinsdag 22 mei starten er werkzaamheden in de Kanaalstraat. Deze werken omvatten de heraanleg van de aansluiting van de Kanaalstraat met de Zuiderring en een nieuwe asfaltlaag voor de volledige Kanaalstraat. De werken duren vermoedelijk tot midden juni. Tot dan is de Kanaalstraat afgesloten voor alle verkeer, ook fietsers moeten omrijden.

 

Lees verder

Stem op jouw Winkelheld en win 3.150 euro aan cadeaubons

Onder de campagnetitel 'Helden van het Shoppingcentrum' zetten we dit voorjaar de schijnwerpers op de handelaars van het Centrum. Hun creativiteit, innovatiezin en vakmanschap lokt wekelijks talrijke shoppers uit de wijde regio naar het Centrum. Zij maken elke dag opnieuw het verschil. Wie is trouwens jouw favoriete handelaar? Breng uiterlijk 14 juni je stem uit op www.gemeentemol.be/helden. Je maakt kans op een fantastische prijs: 3.150 euro aan cadeaubonnen, in schijven van 50 euro te besteden bij alle 62 deelnemende handelaars.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt zorgcoördinator voor basisschool De Zandloper

Het gemeentebestuur zoekt naar een zorgcoördinator niveau Bachelor voor gemeentelijke basisschool De Zandloper. Het is een vacante opdracht van tenminste 20/36 (uitbreiding mogelijk), te starten vanaf 1 september 2018. Interesse? Solliciteer ten laatste op woensdag 30 mei via onderwijs@gemeentemol.be. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures

Lees verder