Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 15 mei 2018

Gemeente Mol: Burgerlijke stand en vreemdelingenzaken gesloten door staking op woensdag 16 mei

Burgerlijke stand en vreemdelingenzaken gesloten door staking op woensdag 16 mei

Op woensdag 16 mei blijven de burgerlijke stand en de dienst vreemdelingenzaken gesloten wegens een staking. Op de dienst bevolking kan de wachttijd oplopen door een lagere bezetting. Best ga je alleen voor dringende zaken bij deze dienst langs. Alle overige gemeente- en OCMW-diensten werken wel volgens de gewone openingsuren.

Lees verder

Dikke proficiat voor vier Molse teams 1000km Kom op tegen Kanker

Vier Molse teams namen succesvol deel aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker afgelopen Hemelvaartweekend. De totale opbrengst van dit sportieve initiatief bedroeg maar liefst 4,9 miljoen euro. Het Mols Comité Kom op tegen Kanker hoopt voor 2019 opnieuw vier teams uit onze gemeente af te vaardigen. Een datum voor een volgende samenkomst in de loop van mei of juni volgt snel. Het gemeentebestuur wenst iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen als fietser, supporter, sponsor, vrijwilliger,… van harte te bedanken.

Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek aanvraag omgevingsvergunning Lichtstraat 20

VLAAMSE INSTELLING VOOR TECHNOLOGISCH ONDERZOEK gevestigd te Boeretang 200, 2400 Mol heeft een aanvraag ingediend voor de verandering van een geothermisch project op Lichtstraat 20.

De aanvraag ligt van 10 mei 2018 tot en met 8 juni 2018 ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening en/of milieudienst in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol.

 

 

Lees verder

Inschrijven loting nieuw seizoen Cultuurcentrum 't Getouw vanaf 25 mei

Van vrijdag 25 mei tot en met dinsdag 12 juni kan je via www.getouw.be de voorstellingen voor het nieuwe seizoen 2018-2019 selecteren waarvoor je tickets wenst. Na dinsdag 12 juni verloot de computer per voorstelling de beschikbare tickets onder alle kandidaten. Met dit systeem krijgt iedereen gelijke kansen. Het volledige programma en meer info vind je op www.getouw.be.

Lees verder