Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 mei 2018

Een nieuwe interessante nieuwsbrief uit Ingelmunster

Mei 2018
Nieuw digitaal meldpunt 'meldING8770'
 
Dagelijks melden mensen ons zaken in verband met losliggende stoeptegels, geurhinder, zwerfvuil, kapotte vlaggen, enz. Om ervoor te zorgen dat deze meldingen voortaan op dezelfde manier behandeld worden, lanceren we het centraal meldpunt 'meldING8770'.
 
Stel, je wandelt door Ingelmunster en je ziet plots enkele losliggende tegels in het voetpad die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Als bezorgde burger wil je het bestuur zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Via www.melding8770.be geef je op een eenvoudige manier je melding door, je voegt er eventueel een foto aan toe en kan op een digitale kaart precies aanduiden waar het probleem zich situeert. Zodra je melding bij ons binnenkomt, kijken we je informatie na en gaat alles door naar de bevoegde dienst die het probleem kan oplossen!
 
Lees meer
Ladies Sports Night
 
Op vrijdag 22 juni nemen de vrouwen het sportcentrum weer over tijdens de Ladies Sports Night! Een sportieve happening voor dames vanaf 16 jaar, met een deugddoende ontspanning als afsluiter.

Om 19u. gaat de Ladies Sports Night officieel van start met een massa opwarming. Daarna kan je kiezen uit volgende sporten: crossfit, drums alive, Kamagon Ball, trampoline, boksen en ringhockey. 
Inschrijven kan vanaf 26 mei, 9.30u. via het loket vrije tijd
 
Lees meer
Haal een filmfestival in huis!
 
Door een nieuw samenwerkingsverband biedt de bibliotheek een extra streamingdienst aan via 'mijn bibliotheek'. Zo kan je via het video on demand platform de beste festivalfilms, Vlaamse films, docu's en kortfilms gratis bekijken!
 
Deze extra dienstverlening is gratis voor de bibliotheekgebruikers en heel eenvoudig in gebruik: je hoeft enkel in te loggen via www.dalton.be met je bibliotheekaccount (Mijn bibliotheek-toegang).  
Ondervind je toch problemen? Neem dan contact op met de bib via tel. 051/32.14.65
 
Stemmen voor Villa Max
 

Kinderopvang Villa Max is genomineerd voor De Gouden Kinderschoen, een initiatief van VVSG dat inspirerende, lokale projecten rond kinderopvang in de kijker zet.

Villa Max voorziet in de opvang van de gemeentescholen en buitenschoolse kinderopvang in Ingelmunster. Op 1 januari opende het multifunctionele gebouw officieel zijn deuren in de Bollewerpstraat.

Jij kan Villa Max helpen om de gouden kinderschoen te winnen! Stem* tot en met 21 mei en deel onze berichten op Facebook en Twitter.

*stemmen is heel eenvoudig: kies onder 'beleid' voor 'buitenschoolse kinderopvang Villa Max', voer je naam en mailadres in en bevestig daarna je stem.

Samen gaan we voor goud!

Wist je dat.....
 
Dienst communicatie | communicatie@ingelmunster.be | T 051 33 74 14