Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 april 2018

Veel hinder op Franse spoorwegen op eerste dag van stakingsgolf

Veel hinder op Franse spoorwegen op eerste dag van stakingsgolf

De staking van de Franse spoorbonden, die dinsdag begonnen is, leidt al meteen tot aanzienlijke hinder voor het treinverkeer. De bonden willen de komende weken, afwisselend, twee en drie dagen per week, het werk neerleggen tegen de hervormingen die de regering wil doorvoeren.

Lees verder

Belasting op biljart en tafelvoetbal verdwijnt

Vanaf 2019 verdwijnt de belasting op speeltoestellen zoals tafelvoetbal, biljart, flipperkast en jukebox. De belasting op echte goktoestellen zoals Bingo stijgt dan weer van 3.570 euro naar 4.000 euro.

Lees verder

Meisje (13) na fuif naar ziekenhuis gebracht met 2,81 promille alcohol in bloed

In het ziekenhuis van Torhout is een tiener binnengebracht met 2,81 promille alcohol in het bloed. Het meisje viel flauw op een lokale fuif.

Lees verder

Met Air Belgium naar Hongkong voor nog geen 500 euro

Luchtvaartmaatschappij Air Belgium vliegt op maandag 30 april voor het eerst tussen Charleroi en Hongkong. Vanaf dan worden beide steden vier keer per week met elkaar verbonden.

Lees verder

Olifant omgekomen op Spaanse snelweg

Bij een ongeval met een circustruck in het zuidoosten van Spanje is een olifant omgekomen. Twee andere olifanten raakten gewond.

Lees verder

Restaurant van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck failliet

Het Thaise restaurant Nimman, dat Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck drie jaar geleden samen openden, gaat dicht. 'Je kan niet blijven vechten', reageert Van Dyck in Dag Allemaal.

Lees verder

Belg Kris Van Assche vervangt Haider Ackermann bij modehuis Berluti

De Belgische ontwerper Kris Van Assche heeft niet lang zonder werk gezeten na zijn vertrek bij Dior. Hij wordt de nieuwe artistiek directeur van Berluti. Dat heeft moederhuis LVMH bekendgemaakt.

Lees verder

Duits openbaar ministerie wil Puigdemont overleveren aan Spanje

Het Duitse parket heeft besloten een overleveringsverzoek voor Carles Puigdemont in te dienen bij het Duitse gerecht. De aanklager wil de voormalige Catalaanse president overleveren aan Spanje.

Lees verder

Channing Tatum en Jenna Dewan zetten na negen jaar punt achter huwelijk

De Amerikaanse acteur Channing Tatum (37) heeft aangekondigd dat hij gaat scheiden van zijn vrouw Jenna Dewan (37). De twee waren negen jaar getrouwd.

Lees verder

Waarom wordt mijn gewaarborgd inkomen-verzekering plots dubbel zo duur?

Lees verder

Daniel Ek: de man achter Spotify

Wie weet is Daniel Ek binnen enkele jaren even beroemd als Mark Zuckerberg? Vandaag trekt de 35-jarige Zweed met 'zijn Spotify' naar de beurs.

Lees verder

'Verjonging kust zet zich door'

Tijdens het verlengde paasweekend zakten 250.000 tot 300.000 dagtoeristen af naar zee, waarmee de verwachtingen werden gehaald. Dat zegt provinciebedrijf Westtoer, dat graag ziet hoe de opkomst van hippe bars en evenementen een jonger publiek naar de kust lokt.

Lees verder

Zeldzame Chinese kom geveild voor bijna 25 miljoen euro
Een uiterst zeldzame kom uit de Qinq-dynastie is dinsdag in Hongkong voor 24,67 miljoen euro van eigenaar verwisseld. De roze kom met een diameter van 14,7 centimeter is versierd met falangcai en zou één van de drie exemplaren in zijn soort zijn.
Lees verder

F1 wil raceweekend een grondige facelift geven
De "Formula 1 Group" heeft onlangs aan de teams voorgesteld om op zaterdag een sprintrace te laten doorgaan die dan de startgrid voor de race op zondag zou bepalen. Het zou de grootste facelift in jaren zijn voor de raceweekends in de Formule 1.
Lees verder

Grindr deelde hiv-status gebruikers met bedrijven

De vooral bij homomannen populaire dating-app Grindr heeft uiterst gevoelige gegevens van zijn gebruikers doorgegeven aan twee bedrijven. Inbegrepen of ze hiv-positief zijn. Grindr heeft die praktijk eerst verdedigd, maar zegt nu dat het ermee zal stoppen.

Lees verder

Geens sluit akkoord over drugsgeld in Marokko

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) en zijn Marokkaanse collega Mohamed Auajjar willen beter samenwerken bij inbeslagnames en verbeurdverklaringen. Dat zijn ze dinsdag in Marrakech in een intentieverklaring overeengekomen.

Lees verder

Zuid-Korea sluit computer af in strijd tegen overuren

In Zuid-Korea zorgt de hoge werkdruk voor een probleem in de maatschappij. Om de balans tussen werk en privé opnieuw te herstellen, voerde de overheid een aantal maatregelen door. De laatste actie komt van het stadsbestuur van de hoofdstad Seoul: de computers simpelweg uitschakelen.

Lees verder

Winnaar Ronde van Vlaanderen bijna gedwarsboomd door dierenactivisten

Niki Terpstra mocht zich zondag als winnaar van de Ronde van Vlaanderen kronen. Landgenoten van de wielrenner probeerden echter roet in het eten te gooien. Nederlandse dierenactivisten wilden namelijk de wielerwedstrijd stilleggen. De politie kon dat net op tijd verhinderen, meldt VRT NWS.

Lees verder

Doodrijder (20) weer op vrije voeten door 'rijkeluisziekte'

Ethan Couch, die als dronken 16-jarige vier mensen doodreed, is al na vier jaar gevangenisstraf opnieuw een vrij man. Zijn advocaten konden de rechter ervan overtuigen dat Couch aan 'affluenza' lijdt.

Lees verder

Waarom het einde van de aprilvis nog niet nabij is
De aprilvis is met uitsterven bedreigd. Jarenlang was het traditie: 1 april in het tv-journaal of in de krant. Maar anno 2018 doen de media niet meer mee. Hoe moet het nu verder met de aprilvis? Kamagurka voorspelt het.
Lees verder

Argenta werkt koortsachtig aan IT-problemen

Argenta kampt al de hele ochtend met IT-problemen. Een aantal rekeninghouders kon zelfs geen geld afhalen of in de winkel betalen doordat hun loon nog niet verwerkt was.

Lees verder

Wouter Deprez en zijn paasei-debacle

Lees verder

Ook Xavier Malisse, Henri Leconte en Thomas Enqvist zakken af naar toernooi in Brussel

Xavier Malisse, Henri Leconte en Thomas Enqvist zullen hun opwachting maken op de BNP Paribas Fortis Champions, een officieel ATP Champions Tour event tussen voormalige toptennissers in de David Lloyd Club in Brussel. Dat hebben de organisatoren dinsdag bekendgemaakt. Eerder bevestigde de 59-jarige tennislegende John McEnroe al zijn komst.

Lees verder

Zeven landen hebben interesse in organisatie Winterspelen 2026

Zeven nationale olympische comités hebben het IOC hun officiële interesse kenbaar gemaakt voor de organisatie van de Olympische Winterspelen in 2026.

Lees verder

Thierry Neuville start ondanks crash met vertrouwen aan Rally van Corsica: "Het wordt een zware strijd"

Thierry Neuville (Hyundai i20) crashte vorige week woensdag tijdens testritten voor de Rally van Corsica (6-8 april), de vierde manche van het wereldkampioenschap rally (WRC). "Maar dat ongeval verandert niets aan de manier waarop we de race zullen aanvatten, we weten dat het een zware strijd wordt", verklaarde de 29-jarige Belg dinsdag op de WRC-website.

Lees verder

'Gaf Zuckerberg maar evenveel om onze privacy als om die van zichzelf'

Joe Veix, een freelance journalist uit het Amerikaanse Oakland, wou Mark Zuckerberg beter leren kennen door zijn huisvuil uit te spitten. Maar dat leek moeilijker dan aanvankelijk gedacht.

Lees verder

Serge Crevecoeur maakt comeback bij Brussels

Brussels heeft met oude bekende Serge Crevecoeur een nieuwe coach voor volgend seizoen aangesteld. Crevecoeur volgt Laurent Monier op, die opnieuw zijn assistent wordt.

Lees verder

Waarom belastingen heffen die amper iets opbrengen?

Vanwaar al die belastingen die amper iets opbrengen? Omdat ze een relikwie zijn uit vervlogen tijden, dienst doen als politiek symbool of als voornaamste doel hebben gedrag te sturen.

Lees verder

WK-organisatie verkocht in totaal al 1,7 miljoen tickets: België niet in top tien

In de derde verkoopfase van tickets voor het WK voetbal in Rusland werden 394.433 kaartjes aan de man gebracht. Dat heeft de Wereldvoetbalbond (FIFA) dinsdag bekendgemaakt. De fase liep van 13 maart tot 3 april.

Lees verder

Muzikant Johan Stollz overleden

Muzikant Johan Stollz, bekend van zijn 'Concerto voor Natasha', is op 88-jarige leeftijd overleden.

Lees verder

Britse Vogue zet voor het eerst model met hoofddoek op cover

Met de Somalisch-Amerikaanse moslima Halima Aden zet het Britse magazine Vogue voor het eerst in zijn 102-jarige geschiedenis een model met een hoofddoek op de voorpagina. Ze deelt de cover met acht andere modellen, volgens hoofdredacteur Edward Enniful allemaal met 'een andere huidskleur, lichaamsbouw, socio-economische achtergrond, religie of seksualiteit'.

Lees verder

Productie Tesla Model 3 blijft sputteren: 2020 per week

Tesla mist opnieuw zijn productiedoel voor zijn Model 3. Maar er is geen extra cash nodig en het bedrijf van Elon Musk houdt vast aan 5000 wagens tegen eind juni.

Lees verder

Werkloosheid daalt onder 200.000

Voor het eerst sinds het voorjaar van 2012, zes jaar geleden, is het aantal werklozen in Vlaanderen opnieuw onder de drempel van 200.000 gedaald.

Lees verder

Nog geen handel in Spotify bij beursstart

Er is bij de opening van de Amerikaanse beurs voorlopig nog geen handel in het Zweedse muziekstreamingbedrijf Spotify. Het is wachten op een prijs waar kopers en verkopers elkaar vinden.

Lees verder

We geven steeds meer uit aan biovoeding

Het voorbije jaar stegen de uitgaven in Vlaanderen met 11 procent op jaarbasis. In vergelijking met 2008 gaat het om meer dan een verdubbeling, meldt het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (Vlam). Toch koopt slechts één Vlaming op tien wekelijks biovoeding, en

Lees verder

Gunstige plaats voor België in halve finale Eurovisiesongfestival

Onze landgenote Sennek zal als vierde aantreden in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival in Lissabon. Dat blijkt na de bekendmaking van de volgorde van de acts.

Lees verder

Hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloeden

Eén trekt vanavond voor de laatste maal naar de zoo van Antwerpen, Canvas onderzoekt de invloed van robots en artificiële intelligentie op ons dagelijkse leven.

Lees verder

Duitsland traint zijn eerste cybersoldaten

De Duitse minister van Defensie ziet cybercriminaliteit als de grootste uitdaging voor de stabiliteit van de wereld.

Lees verder

Luchtverkeer verstoord door probleem bij Eurocontrol

Door een systeemprobleem bij de Europese luchtverkeersleider Eurocontrol zijn er beperkingen opgelegd voor het luchtverkeer in Europa. Dat meldt Eurocontrol. De vertrekken op Brussels Airport worden beperkt tot tien per uur.

Lees verder

Mysterie ontrafeld: zo kwam grijze Opel plots op parcours van de Ronde terecht
Er is een nieuwe video opgedoken van de grijze Opel die plots naast het peloton reed in de Ronde van Vlaanderen zondag. Op de beelden is te zien hoe de wagen op het parcours van de Ronde terechtkwam.
Lees verder

VLM vliegt vanuit Antwerpen op drie nieuwe Europese steden

VLM Airlines start op 4 juni drie nieuwe routes op. De luchtvaartmaatschappij zal vanuit de luchthaven in het Antwerpse Deurne driemaal per week naar het Schotse Aberdeen vliegen en vijfmaal per week naar de Duitse luchthavens Keulen-Bonn en Rostock.

Lees verder

'Plastic Attack' viseert ook Belgische supermarkten

Een groep activisten wil via een 'plastic attack' in supermarkten de druk verhogen om minder plastic verpakkingen te gebruiken. Bij zo'n 'attack' laten consumenten na het afrekenen al het overbodige plastic achter in de winkel.

Lees verder

Staatsbegrafenis voor Winnie Mandela

De maandag overleden antiapartheidsactiviste Winnie Mandela, een ex-vrouw van Nelson Mandela, krijgt op 14 april een staatsbegrafenis. Dat heeft de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa aangekondigd.

Lees verder

'KSA-leiding deed alles om alcoholmisbruik te vermijden'

Een 13-jarig meisje dat in het geniep naar een KSA-fuif in Torhout ging, moest naar het ziekenhuis afgevoerd worden met 2,81 promille alcohol in haar bloed. Volgens De Druglijn is dat uitzonderlijk. Intussen benadrukt de jeugdbeweging dat ze alles deed om alcoholmisbruik op de fuif te vermijden.

Lees verder

'Classic' O'Sullivan: snookerlegende maakt maximumbreak maar moet meteen inpakken op China Open

Ronnie O'Sullivan (WS 2) heeft de eerste ronde van de China Open niet overleefd. De 42-jarige Engelse snookerlegende, vijfvoudig wereldkampioen, ging met 6-2 onderuit tegen zijn landgenoot Elliot Slessor (WS 73).

Lees verder

'Guust Flater' vanaf woensdag op het witte doek
Na Robbedoes en Kwabbernoot heeft ook Guust Flater, de meest onbekwame en nonchalante kantoorbediende uit de stripwereld, zijn weg naar het witte doek gevonden in de eerste toegelaten bewerking van zijn knotsgekke avonturen.
Lees verder

Privébewakers blijven patrouilleren op snelwegparkings

Privébewakers zullen voorlopig blijven patrouilleren op snelwegparkings om transmigranten die onderweg zijn naar het Verenigd Koninkrijk te onderscheppen. Dat heeft de regering dinsdag besloten, meldt de VRT.

Lees verder

Tientallen enorme pootafdrukken van dino's ontdekt langs Schotse kust
Geologen hebben tientallen zeldzame dinosaurusafdrukken gevonden voor de kust van de Isle of Skye. De fossielen zouden 170 miljoen jaar oud zijn en voornamelijk afkomstig zijn van de brontosaurus. De vondst is van groot belang omdat er maar zelden fossielen uit de Midden-Jura gevonden worden.
Lees verder

Bekende sneakerketen Size? opent eerste winkel in België
Size? opent binnenkort een filiaal in de Antwerpse IJzerenwaag. De eerste winkel op Belgisch grondgebied wordt meteen ook de veertigste vestiging van de Britse sneakerketen.
Lees verder

Fritz van de dag - april
Elke weekdag brengt dS Avond een nieuwe cartoon van Fritz.
Lees verder

Nooit zoveel faillissementen in Brussel

In Brussel zijn er nooit eerder zoveel bedrijven failliet gegaan als in de voorbije maand. In maart gingen 334 Brusselse ondernemingen op de fles.

Lees verder

'Rudy, we zullen je erg missen'

De werkgever van de verongelukte buschauffeur Rudy Veugelen uit Herent heeft een hulde geschreven op de Facebookpagina van het bedrijf. Ze eren Rudy om zijn gedrevenheid en enthousiasme.

Lees verder

Vetements reageert op 'pseudojournalistiek': 'Het gaat beter dan ooit'

Is het hippe Franse label Vetements op sterven na dood? Volgens stichters Demna en Guram Gvasalia is de berichtgeving van modewebsite HighSnobiety over de negatieve verkoopscijfers van het merk niet correct. De website blijft echter bij zijn mening: 'Het is voorbij.'

Lees verder

En weer haalt Quick Step zege binnen, ditmaal in Baskenland

Julian Alaphilippe heeft na de eerste ook de tweede etappe van de Ronde van het Baskenland (WorldTour) op zijn naam geschreven. De Fransman is zo steviger leider na afloop van de 166,7 kilometer lange rit van Zarautz naar Bermeo. Quick-Step Floors kan nu al pronken met 23 overwinningen dit seizoen.

Lees verder

Britse prins Philip in ziekenhuis voor heupoperatie

Prins Philip, de echtgenoot van de Britse koningin Elizabeth II, is dinsdag opgenomen in een ziekenhuis in Londen voor een heupoperatie. Dat heeft Buckingham Palace laten weten.

Lees verder

Violiste Patricia Vanneste verlaat Balthazar

Altijd al een fan geweest van de kenmerkende strijkers uit Balthazar-songs als 'Bunker'? Dan hebt u pech: na veertien jaar verlaat violiste en toetseniste Patricia Vanneste de band.

Lees verder

Sancties voor Bpost wegens slechte dienstverlening
Bpost leverde in 2016 slechts 90,9 procent van de brieven een dag na de verzending, het slechtste resultaat in tien jaar tijd. De regulator heeft sancties genomen tegen het postbedrijf.
Lees verder

Chinees stel vindt vermiste dochter terug na zoektocht van 24 jaar

Een Chinees stel is na 24 jaar herenigd met hun vermiste dochter. Het meisje verdween in 1994 op 3-jarige leeftijd uit de groentewinkel en contacteerde haar ouders eerder dit jaar toen ze een robottekening van zichzelf zag in Chinese media, meldt de BBC.

Lees verder

Brits militair labo: 'Geen bewijs dat zenuwgas uit Rusland kwam'

Er is 'geen bewijs' dat het zenuwgas dat gebruikt werd voor de moordpoging op de voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal uit Rusland kwam. Dat zegt het Brits militair laboratorium dat het gifgas onderzocht.

Lees verder

Burgemeester kondigt duizenden nieuwe banen aan: '1 april'

Een Franse burgemeester is door het stof gegaan vanwege een misplaatste 1 aprilgrap. Caroline Cayeux kondigde aan dat Ikea zich zou gaan vestigen in haar gemeente, goed voor een slordige 4.000 banen. Maar daar bleek achteraf niets van waar te zijn.

Lees verder

Trump wil militairen inzetten langs Mexicaanse grens

De Amerikaanse president Donald Trump wil troepen laten patrouilleren langs de Mexicaanse grens zolang er geen grensmuur staat. Dat heeft hij dinsdag gezegd in een toespraak.

Lees verder

Nederlandse advocaat veroordeeld in onderzoek naar verkiezing Trump

In het onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller, die onderzoek doet naar Russische bemoeienis met de Amerikaanse presidentsverkiezingen, is een Nederlandse advocaat veroordeeld tot dertig dagen cel.

Lees verder

Ontwerper hoogste waterglijbaan ter wereld aangehouden om dodelijk ongeval

De ontwerper van de hoogste waterglijbaan ter wereld is in de Verenigde Staten aangehouden in verband met een dodelijk ongeluk in 2016. Hij wordt aangeklaagd voor dood door schuld.

Lees verder

'Schoten afgevuurd' nabij hoofdkwartier YouTube

Bij het hoofdkwartier van videoplatform YouTube in het Californische San Bruno zijn geweerschoten afgevuurd. Het is nog niet duidelijk of daarbij slachtoffers zijn gevallen.

Lees verder

Demonstratie in Turijn: Ronaldo krijgt alle handen op mekaar met waanzinnige omhaal

Schrijf maar op: Real Madrid speelt eind april de halve finale van de Champions League. Ja, eerst wacht thuis nog de terugwedstrijd tegen Juventus, maar na de 0-3 zege in Turijn twijfelt niemand nog aan de overlevingskansen van de Koninklijke. Met dank aan één man: met een snelle goal deed Cristiano Ronaldo de Oude Dame al wanhopen, zijn tweede -een omhaal- was van zo'n betoverende schoonheid dat de fans van Juventus alleen maar konden applaudisseren. Marcelo deed er nog eentje bij, maar dat was vooral voer voor de statistieken.

Lees verder

Brueghel in een Maserati, maar zonder koper
Een 'object met een verhaal', een 'echte klassieker', een pièce unique: in 'Stukken van mensen' passeert nogal wat ronkende verkopers­praat. Een vroege editie van de Lounge Chair van Charles en Ray ­Eames ging er van de hand als 'de heilige graal van het ­design'.
Lees verder

Bayern is United niet: Duitsers pakken prima uitpositie in Sevilla

Stunt Sevilla na de uitschakeling van Manchester United nog eens in de Champions League? Dat kan nog steeds, maar na de 1-2 in Spanje heeft Bayern München wel de beste kaarten om naar de halve finale door te stoten. Navas wiste de openingstreffer van Sarabia uit, Thiago deed er nog eentje bij.

Lees verder

Liberalen willen stop op sociale woningen in Brussel
Open VLD en MR trekken in de aanloop naar de lokale verkiezingen aan de handrem. 'Er zijn te weinig sterke schouders om alles op te vangen.'
Lees verder

Wat de nieuwe privacywetgeving voor u betekent
Op 25 mei van dit jaar treedt de nieuwe Europese privacywetgeving GDPR in werking. Maar wat is de impact van die GDPR? En zal onze privacy beter beschermd zijn? Professor en advocaat Patrick Van Eecke (Universiteit Antwerpen) heeft de antwoorden.
Lees verder

Code geel voor onweer woensdagnamiddag

De lente is bijna in het land. Maar eerst moeten we door een dag met onweer en felle windstoten.

Lees verder

Amper personeelsverloop op de Belgische arbeidsmarkt

Ondanks het recordaantal vacatures op de arbeidsmarkt, houdt de Belg erg vast aan zijn job. Sinds 2012 is er amper vrijwillig verloop op de arbeidsmarkt, blijkt uit de jaarlijkse barometer van Securex. 'Hoe ouder men wordt, hoe minder men spontaan van job verandert', concludeert de Hr-dienstverlener. 'Nochtans is een vastgeroeste arbeidsmarkt niet zo slim in een wereld van constante verandering.'

Lees verder

Opnieuw slachthuis dicht wegens gebrekkige hygiëne

Een slachthuis in Heist-op-den-Berg moet de deuren sluiten. De erkenning van het bedrijf, dat 32 werknemers telt, is dinsdag ingetrokken door het Federaal Voedselagentschap (FAVV), na een stroom van processen-verbaal voor onder meer gebrekkige hygiëne. Dat berichten Het Laatste Nieuws en De Morgen woensdag.

Lees verder

VS 50 jaar na dood Martin Luther King Jr. nog steeds getekend door verdeeldheid

Vijftig jaar na de dood van burgerrechtenactivist Martin Luther King Jr. worden de Verenigde Staten nog steeds geplaagd door verdeeldheid. De wetten die segregatie op basis van huidskleur of ras toelieten bestaan al decennia niet meer, maar blanken en zwarten wonen in veel Amerikaanse steden nog steeds in verschillende wijken, in verschillende leefomstandigheden.

Lees verder

Een privé-agent tegen agressie in het stadhuis
Roeselare zet een bewakingsagent in om de agressie en scheldpartijen aan het loket van het stadhuis in te dijken. Houthalen-Helchteren doet dat ook al, andere gemeenten installeren alarmknoppen, vluchtroutes en camera's. 'Mensen aanvaarden geen nee meer.'
Lees verder

'Nee mijnheer de Brit, deze kip moet niet krokant zijn'

Een kandidaat in Masterchef UK maakte een authentieke Maleisische schotel met kip klaar. 'Niet krokant genoeg', vond de witte jury. Maleisië is kwaad, want 'kip rendang' moet niet krokant zijn.

Lees verder

Europarlementslid Mark Demesmaeker opgenomen in ziekenhuis

Europarlementslid Mark Demesmaeker (N-VA) is vorige vrijdag in allerijl opgenomen in het ziekenhuis, melden onder andere Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws woensdag. De man, die vorige week in opspraak kwam door een fraudedossier, zou bewusteloos aangetroffen zijn in zijn hotelkamer in Brussel.

Lees verder

Vaderschap schadelijk voor cv
Onderzoekers van de UGent en KU Leuven gingen na of het hebben van kinderen invloed kan hebben op een sollicitatieprocedure. De resultaten zijn verrassend.
Lees verder