Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 april 2018

Nieuws uit Middelkerke: Parkeren voor zorgverstrekkers, helden van de sport, blokken in de kerk

Lees deze nieuwsbrief in je browser
Logo

Nieuws uit Middelkerke

Mag een dokter/zorgverstrekker voor jouw garage parkeren?

Zorgverstrekkers moeten lang rondrijden waardoor de wachttijden voor hun patiënten oplopen. Met het project Parkeer & Zorg kan jij als burger of als patiënt jouw zorgverstrekker helpen.


 Ja, dokters mogen tijdelijk voor mijn garagepoort parkeren!

1250 euro erfgoedsubsidie voor je vereniging?

De Kusterfgoedcel geeft projectsubsidies aan verenigingen voor projecten rond roerend en immaterieel erfgoed zoals archieven, tradities, liederen, werktuigen... De indienperiode loopt tot 30 mei.


 Vraag de subsidie aan!

Tot 250 euro om een feestje met de buren te houden

Dag van de Buren is een nieuw initiatief op vrijdag 25 mei 2018 dat buren stimuleert om een leuke dag met elkaar door te brengen. Dag van de Buren is een gratis activiteit. Er is een prijs voor de mooist versierde stoelen/straat/buurt met een tegenwaarde van 250 euro.


 Schrijf je in!

Wie is de grootste sportheld van de kust?

De Kusterfgoedcel gaat op zoek naar de grootste sportheld van de kust. Er zijn heel wat Middelkerkenaars bij, maar die kunnen nog wat stemmen gebruiken.

Welke Middelkerkenaar heeft voor jou de grootste sportieve indruk nagelaten? Freddy Maertens, Norbert Dedeckere, Claire Crevits, Ann Ameele, Eddy Vandenhouweele?


 Geef je stem aan een Middelkerkenaar (Facebook)

Kerk Sint-Pieters-Kapelle wordt opengesteld om te studeren

Het gemeentebestuur stelt tijdens deze blokperiode de kerk van Sint-Pieters-Kapelle terug open voor studenten onder de noemer 'Blokkerk'. Het gemeentebestuur voorziet in een plek om te blokken en de noodzakelijke wifi.


 Is er naast wifi ook Netflix?

Garagebox huren of kopen onder de markt?

Het AGB biedt garageboxen onder de markt aan. Je kan een garagebox kopen, maar ook huren. De boxen variëren in grootte tussen 22,64 m² en 33,60 m². De garages bevinden zich op niveau min 3 onder het Marktplein in het centrum van Middelkerke.


 Ik wil een garagebox!
GEGEVENS AANPASSINGEN / UITSCHRIJVEN

Gemeentebestuur Middelkerke, Spermaliestraat 1, 8430 Middelkerke, 059 31 30 16, informatiedienst@middelkerke.be