Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 8 april 2018

Gemeente Mol: OCMW zoekt maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk

OCMW zoekt maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk

Het OCMW zoekt een voltijds maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk (B1-B2-B3), vervangingscontract van bepaalde duur met aanleg wervingsreserve van 3 maanden. Interesse? Stuur je kandidatuur ten laatste op 19 april 2018 (poststempel geldt als bewijs) naar gemeente Mol, afdeling personeel, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of mail naar vacature@gemeentemol.be. Meer info vind je via www.gemeentemol.be > vacatures.

Lees verder

Renovatiewerken grafmonumenten Boulevardpark op 9 april van start

Op maandag 9 april start de firma PIT Antwerpen nv uit Kapellen op het Boulevardpark met het renoveren van zes grafmonumenten. Bedoeling van deze werken is de grafmonumenten te bewaren voor de toekomst. Het Boulevardpark blijft tijdens de werken open, wel kunnen bepaalde delen tijdelijk afgesloten/beveiligd zijn voor het publiek.

Lees verder

Fiets- en voetpad aan school Rozenberg afgesloten van 9 tot en met 13 april

Vanaf maandag 9 tot en met vrijdag 13 april is op de Rozenberg, ter hoogte van de school, het voetpad, het fietspad en een gedeelte van de bushalte afgesloten door werken. De bushalte blijft gedeeltelijk bereikbaar. Voetgangers moeten het voetpad aan de overzijde van de straat gebruiken. Fietsers worden omgeleid via de Molenhoekstraat - Wandelweg - Bresserdijk. In opdracht van Proximus plaatst de firma Wargo aan de school een nieuwe straatkast (Fibernet) naast de bestaande kast. Deze maatregelen moeten een veilig verloop van de werken garanderen.

 

Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek onteigeningsplannen fietsostrade

Op 22 februari 2018 heeft de provincieraad van Antwerpen een besluit genomen, waarin ze het onteigeningsbesluit en de onteigeningsplannen "Fietsostrade Herentals-Balen - Deelprojecten 1-2-3-4 te Herentals en Olen (cluster 1) en deelprojecten 13-14-15-16 te Mol en Balen (Cluster 3)" voorlopig heeft vastgesteld. Voor dit voorlopig onteigeningsbesluit met onteigeningsplannen wordt nu een openbaar onderzoek georganiseerd.

Vanaf maandag 9 april 2018 tot en met dinsdag 8 mei 2018 ligt het voorlopig onteigeningsbesluit, de onteigeningsplannen en de projectnota ter inzage op het gemeentehuis van Mol, Molenhoekstraat 2, dienst ruimtelijk ordening.

Lees verder