Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 5 april 2018

Gemeente Mol: ‘Gezellige buurt 2017’ officieel ingehuldigd in Heidehuizen

'Gezellige buurt 2017' officieel ingehuldigd in Heidehuizen

Op 3 april werd in Heidehuizen officieel de 'Gezellige buurt 2017' ingehuldigd. Voortaan vind je in de buurt Slachthuisstraat, Eekhoornstraat en Bremdoornstraat een bordje met het opschrift 'Gezellige buurt 2017'. De bewoners van deze straten verzamelden op dinsdagavond 3 april in café De Bonte Os om de onthulling van het bordje bij te wonen.

Lees verder

Politie plant intensieve verkeersacties in april

De lokale politie Balen-Dessel-Mol plant in april weer tal van verkeersacties. Zo worden snelheidsduivels die op woensdag 11 april de Haag passeren, gegarandeerd geflitst. Op dinsdag 17 april patrouilleren agenten in het Centrum en dan vooral in de omgeving van de dinsdagmarkt. Op donderdag 19 april wordt gecontroleerd op het dragen van de veiligheidsgordel en het gebruik van de gsm achter het stuur. Op vrijdag 27 april doorkruist een verkeerspatrouille heel de politiezone Balen-Dessel-Mol. Naast deze aangekondigde acties voorziet de politie ook op andere dagen en locaties controles. Hou je dus steeds aan de verkeersregels.

 

Lees verder

Project 'Hartverwarmertjes' genomineerd voor Health&Care Award. Stem nu!

Het project 'Hartverwarmertjes', een initiatief van het Heilig Hartziekenhuis Mol, werd genomineerd voor de Health&Care Award. Dit project verbindt de allerkleinsten op de spoedafdeling met de senioren in de woonzorgcentra en dienstencentra. Ouderen maken knuffelbeertjes voor de kindjes die op de spoedgevallendienst terechtkomen en een beetje troost kunnen gebruiken. Stemmen kan nog tot en met 20 april 2018 via www.health-care.be. Mag dit hartverwarmende project ook op jouw stem rekenen?

Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek aanvraag omgevingsvergunning Hazelaarstraat 4

De heer Rudy Vangenechten, Heistraat 28, 2400 Mol heeft een aanvraag ingediend voor het bouwen van een poolhouse op Hazelaarstraat 4. De aanvraag ligt van 6 april tot en met 5 mei 2018 ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 in 2400 Mol.

Lees verder